Ki énekelte eredetileg? Felismered a nagy slágerek legelső előadóit?

Malina Adrienn

Egy jó dalt feldolgozni mindig remek ötletnek tűnik. Sokszor sikeresebb is lesz, mint az eredeti előadóval, bár vannak olyan kivételek, amikor azt gondoljuk: „bár, ne nyúlt volna senki hozzá”. Teszteld a tudásod, és kiderül, hogy te mennyit tudsz a dalok eredetiségéről!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelést lejjebb találod.

0–4 találat: Te is csak énekelsz, ha jó dalt hallasz? Ez most kifogott rajtad, de ne keseredj el! Volt közte tényleg nehéz kérdés. 

5–7 találat: Ezen van még mit javítani, de elhisszük, hogy csak figyelmetlen voltál. Ne kapkodj, 40 másodperc elég sok idő, használd ki nyugodtan. És most hallgasd meg a kedvenc dalodat!

8–10 találat: Gratulálunk! Szép teljesítmény, ahogy kell! Biztosak vagyunk benne, hogy a nehezebb kérdések is mentek volna, úgyhogy készülj a folytatásra. Ugye nem csak a zenében vagy ilyen jó?

Mentes Anyu szakácskönyvek

 

„A kevesebb több. A mentes jobb."

 

Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

A könyvekbe most betekintést nyerhetsz. 
Amit az online lapozgatóban megtalálsz:

  • Tartalomjegyzék
  • Előszó
  • Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
  • + 1 recept is!

Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

 

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra