Dwayne Johnson James Bond szerepére áhítozik

GettyImages-1351194945

A profi bunyósból lett színész, Dwayne Johnson úgy döntött, következő célja, amit szeretne elérni, hogy ő legyen Daniel Craig utódja James Bond szerepében.

Szeretnék a nyomdokaiba lépni, hogy én legyek a következő Bond – mondta a 49 éves Johnson az Esquire-nek adott interjújában, amelyet a New York Post szemlézett. 

Johnson – akinek nagyapja, Peter Maivia egy Bond-gonoszt alakított az 1967-es Csak kétszer élsz című filmben – nem elégszik meg azzal, hogy csak egy Bond-filmben szerepel. 

Nem akarok gazember lenni – tette hozzá széles mosollyal. – Bond kell, hogy legyek – fűzte hozzá.

Ian Fleming karakterére eddig is nehezen találtak megfelelő színészt, mivel a karakterleírás egészen határozott. A skót származású James Bond eredetileg: 

- 183 centi magas, 76 kiló

- karcsú, izmos, inas a testalkata

- fekete haj, világtó kék szem

- több nyelven is folyékonyan beszél, szeret ironikusan fogalmazni, szenvedélyes és ügyes szerencsejátékos

- a haditengerészetnél szolgált, kiválóan ért a fegyverekhez. kiváló lövő,  kiemelkedően harcművész  

Vitán felül áll, hogy néhány ponton Dwayne Johnson hozza az elvárható szintet, de sokak szerint nem éppen az az úriember típus. Vegyük példának a legutóbbi nyilatkozatát. 

Ha Johnson megkapná az ikonikus filmfigura szerepét, ő lenne a kilencedik színész, aki az MI6 titkosügynökét játssza. Egyébként 2022 nyarán mutatják be a Black Adam című szuperhősfilmet, amelyben szintén szerepet kapott. 

Érdekesség, hogy az interjúban arról is beszélt, hogy amikor éppen az edzőteremben van, nem megy ki a mosdóba, hanem vizespalackokba pisil.

Valóban a vizesüvegeimbe pisilek, de hadd tegyem ezt kontextusba  – mondta Johnson. Ez nem egy kulacs, amit csak azért vettem, hogy vizet töltsek bele, és ha elfogyott a víz, belepisilek, kimosom és kitisztítom. Ezek egyszerűen olyan üvegek, amelyeket már nem használok – fejtette ki, és arról is beszélt, hogy miért nincs más választása. 

Általában az edzőtermekben, ahol edzek, nincs mosdó, mert ezek a helyek a „vasak paradicsoma”. Itt csak forróság van, izzadás és mocsok – összegzett Dwayne Johnson. 

El tudod képzelni, hogy palackokba pisil az új James Bond?

Oszd meg másokkal is!
Mustra