A legőrültebb szépségtrendek 2018-ban, amik felforgatták az internetet

Az instagrammerek idén sem hagytak minket sokszor hajmeresztő, néha mégis vállalható szépségtrendek nélkül. Nálunk az egyértelmű befutó a szemöldökkert.

A trendek változnak, a kreativitás viszont örök. Talán ezért lepik el minden évben újabb és újabb őrült szépségtrendek a közösségi portálokat. Egy pár szemöldökből számtalan formát ki lehet hozni, és ha mégis elfogynának a lehetőségek, a színek hatalmas teret adnak a kibontakozásra. Idén egyértelműen a kreativitásé és a merész változtatásoké volt a főszerep a sminkek és a frizurák terén. 

Vizespalackhullámok

A bloggerek idén megalkották a meleg levegő tulajdonságait kihasználó Dyson Airwrap nevű hajsütő kütyü filléres verzióját, amihez lényegében semmi másra nincs szükség, mint egy hajszárítóra és egy átszabott vizespalackra. Az internetet meghódító videók alapján ráadásul ez a verzió sokkal hatékonyabbnak tűnik a közel százötvenezer forintos elektromos testvérénél.

Hajmeresztő szemöldöktrendek

A szépségtrendek idén egyértelműen a szemöldökökre koncentráltak, aminek eredményeképpen olyan kreációk születtek, mint a halfarok formájú, a tigrismintás vagy az akár Frida Khalóval is összefüggésbe hozható, koszorú alakúra rajzolt szemöldök. Egyértelmű kedvencünk azonban a #gardenbrows hashtag alatt híressé vált szemöldökkert mű, friss vagy szárított virágokkal.

Királyi ajkak

Harry herceg és Meghan Markle esküvője ismét a királyi családra irányította a világ figyelmét, főként az amerikai színésznőből lett brit hercegnére. Meghan stílusát és hajviseletét rövid időn belül rengeteg nő tette magáévá – a smaragdzöld ruháknak és a kontyból játékosan kihulló tincseknek számtalan rajongója akad. Tündérmeséjének katartikus pillanatát pedig az ajaksmink nagymesterei örökítették meg.

Sárgásító

A pirosító már több száz éve rendületlenül része a női sminkkészletnek, a középkorban a gazdagok előszeretettel használták, és azóta a divat szeleitől függően csupán árnyalataiban változott. Idén viszont ezt a trendet is fenekestül felforgatták az Instagram sminkmesterei, és a rózsás tónusokat citromra, narancsra és barackra cserélték. Ugyan elsőre valóban bizarrnak tűnhet, egy jó szemsminkkel lehengerlőnek tűnhetsz benne.

Pasztelszivárvány tincsek

A 90-es évek Én kicsi pónim részein nevelkedett generáció felnőtt, és a pasztellvilágba való visszavágyódásból inspirálódik. Az Instagramot elárasztották a sellő-, tündér- és unikornisfrizurák. Eljött az idő, hogy beteljesítsd gyerekkori álmodat, idén még bátran szivárványszínűre festheted a hajadat, igaz, szigorúan pasztell árnyalatokban.

Oszd meg másokkal is!
Mustra