Könyves sikerlista: tarol a romantika

Megérkezett a tavasz, és ez még a könyvespolcunkon is látszik, egyre szívesebben nyúl mindenki romantikus regények után.

A Bookline legfrissebb sikerlistája romantikus regényekben bővelkedik. Szerettük olvasni Meghan March könyvsorozatát, a dobogóra E. L. James Christian Grey nézőpontjávól elmesélt románca és André Aciman nagy sikerű könyve került, aminek a filmadaptációja idén Oscart is szerzett. 

A lista első helyén a Da Vinci-kóddal híressé vált Dan Brown Eredet című regénye áll. A főhős ezúttal is a szerző korábbi bestsellereiből jól ismert Robert Langdon professzor. Lehetséges, hogy egy felfedezés örökre megváltoztatja a tudományos világképünket? Ez a kérdés foglalkoztatja a professzort is, amikor elfogadja régi barátja meghívását egy konferenciára, ami váratlanul egy lélegzetelállító hajszába csap át...

booklineclk

Második lett E. L. James Sötét - A sötét ötven árnyalata Christian Grey szerint címmel megjelent regénye. A 2010-es évek egyik legnagyobb sikerkönyvének számító sorozat új fejezete Anastasia Steele és Christian Grey románcát mutatja be, ezúttal a férfi szemszögéből.

André Aciman Szólíts a neveden című szerelmes története a harmadik helyen végzett. Az azonos című, Oscar-díjjal is kitüntetett film eredetije Észak-Olaszország idilli világába vezeti el az olvasót, ahol Elio-ra, a 17 éves kamasz fiúra rátalál a mindent elsöprő szerelem. A két fiatal férfi lebilincselő szépségű történetét bemutató regény számos nemzetközi elismerést vívott ki magának, a Publishers Weekly és a Washington Post pedig egyenesen az év legjobb könyvének választotta, a Bookline e-könyves sikerlistáján is az első helyre került.

És íme, a Bookline februári sikerlistájának legjobb 15 könyve:

Pozíció Szerző Cím
  1. Dan Brown Eredet
  2. E. L. James A sötét ötven árnyalata Christian Grey szerint
  3. André Aciman Szólíts a neveden
  4. Meghan March Vágy és szerelem
  5. Yuval Noah Harari Sapiens
  6. Bödőcs Tibor Addig se iszik
  7. Danielle Steel A szerető
  8. Edith Eva Eger A döntés
  9. Vekerdy Tamás Belső szabadság
  10. Romsics Ignác Magyarország története
  11. Elena Favilli, Francesca Cavallo  Esti mesék lázadó lányoknak
  12. Geert Wilders Halállistán
  13. Beck Andrea A Titoktündér
  14. Megan March Vágy és kétség
  15. Yuval Noah Harari Homo Deus
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.