Az ombre menyasszonyi ruha az új dili

Bátran mártsd színes festékbe az esküvői ruhád, ha túl egyhangúnak találod a fehéret!

Itt a jó idő, dübörög az esküvői szezon, aki házasodni készül, valószínűleg már tisztában van vele, hogy idén nemcsak a puccos, virágokkal és tüllel díszített hercegnős estélyik, illetve nadrágkosztümök vannak divatban, hanem simán belevághatunk a nagy napba egy fast fashion butikban vásárolt menyasszonyi ruhában is – persze a tehetősebbek akár 457 milliót is elszórhatnak ruhára, ha akarnak.

So pretty that i had to post it.. ni buat rasa nak kawin plak ups ** #weddingdress #ombre #ombreweddingdress #love #nakkawinjugak

Una publicación compartida de Adas Aziz (@adaszass) el

A szakavatott Brides.com hívta fel a figyelmünket egy váratlan trendre, ami felrobbantotta a Pinterestet és az Instagramot a napokban. Egy-két lázadóbb ara ugyanis úgy szabta személyre menyasszonyi ruháját, hogy annak alsó részét színes festékbe mártotta.

Tehát nem kell kétségbeesni, ha túl laposnak találnád az esküvői ruhaszalonok kínálatát, mivel egy párszáz forintos textilfestékkel könnyen egyedivé és modernné teheted a menyasszonyi ruhádat.

Egyenlőre még nem tudni, hogy az ombre menyasszonyi ruhaként emlegetett trend szezonális vagy van jövője is, de a lelkesedést elnézve akár még a divatházak is beépíthetik következő kollekcióikba. Bár könnyen elképzelhető, hogy onnan jön az egész és valaki rájött, hogy hogyan kivitelezhetné fillérekből a több ezer dolláros ruhakölteményt.

Milyen menő már, hogy a ruha színe passzol a naplementéhez?

Az instagramos felhozatalt (#ombreweddingdress) elnézve menőnek számít a lila, a sárga és a kék festékbe belemártott menyasszonyi ruha, de felkapott a szivárványos verzió is.

Ti mit gondoltok az új diliről? Szavazzatok!

Szerintem...

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek