Ralph Laurent utálják Melania Trump ruhája miatt

Arról már cikkeztünk, hogy Melania Trumpnak nem lesz könnyű felöltöznie: és nem csak azért, mert Michelle Obamát nagyon szerették a tervezők és az újságok, hanem mert többen már a beiktatás előtt kijelentették, hogy nem adnak neki ruhát. Persze azért nem fog meztelenül járni a First Lady, de nyilvánvaló, hogy nem örvend túl nagy népszerűségnek.

A beiktatásra – ahogy az várható volt – Ralph Laurentől választott ruhát, melyhez színben tökéletesen passzoló kesztyűt és körömcipőt vett – írja a Harpers Bazaar. Ralph Lauren pedig ezzel kivívta a nép haragját. A Twitteren azonnal elterjedt a #BoycottRalphLauren hashtag és hasonló tweetek öntötték el az oldalt:

A világoskék kosztümmel egyébként az USA (Louisa Adams utáni) első bevándorló First Ladyje mintha csak Jackie Kennedy előtt tisztelgett volna, aki hasonló ruhában jelent meg John F. Kennedy 1961-es beiktatásán.

Nem volt hiába a net népének felháborodása, a Ralph Lauren egy névtelenségben maradó dolgozója azt nyilatkozta a Harpers Bazaarnak, hogy a márkához is eljutottak a panaszok, pedig ők öltöztették Hillary Clintont is a beiktatáson.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.