Menő vagy ciki a 218 ezres marihuána-daráló?

Mialatt az amerikai rapper, Gucci Mane egy gyémántokkal kirakott Mikulás-medállal tette magát röhejessé a közösségi oldalakon, addig a francia Vetements beállt a kannabisz kultúrát támogató divatházak sorába és Alexander Wang vagy Jacquie Aiche példáját követve piacra dobta a nyakba akasztható fűdarálót. Emlékeznek, ez az a márka, aki 76 ezer forintot kért a DHL-es pólóért és melynek tervezője Szíj Melinda szatyrokat tervezett a francia Balenciagának.

A közösségi oldalakon megőrülnek a kiegészítőért.
A közösségi oldalakon megőrülnek a kiegészítőért.Fotó: thewebster.us

Az arany és ezüst színben is kapható, mágneses zárral ellátott réz kiegészítő egyébként röviddel azután került piacra, hogy az Egyesült Államok négy tagállamában, Kaliforniában, Massachusettsben, Nevadában, valamint Maine-ben is legalizálták a marihuánafogyasztást – írja a Harper's Bazaar. Tehát valóban van mit ünnepelni, a Vetements 750 dollárra, kb. 218 ezer forintra beárazott nyakláncával pedig meg is adhatjuk ennek a módját. 

@maxfieldla

Una foto publicada por VETEMENTS (@vetements_official) el

Hogy pontosan mire is jó a medálnak látszó fűdaráló? A füves cigi könnyebb megtekerése érdekében ebben szokták összemorzsolni a marihuanát és a dohányt, azaz alapkelléknek számít a fogyasztók körében. Ön mit gondol a divatvilágot újragondoló Vetements provokatív kiegészítőjéről? Menő a legalizációt támogatni vagy inkább cikinek és lehúzásnak találja a divatház nyakláncát? Szavazzon!

Menő! (1834) (1726) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.