Pretty Woman ruha egyenesen a Zarából

Julia Roberts már úrihölgyként látható a lovaspólós jelenetben.
Julia Roberts már úrihölgyként látható a lovaspólós jelenetben.Entertainment Pictures / Northfoto

A más tervezőktől előszeretettel inspirálódó Zarának köszönhetően idén nyáron sem maradunk Pretty Woman ruha nélkül – hívta fel a figyelmünket a lehetőségre az smoda.elpais.com. Az 1990-ben bemutatott film egyik leglátványosabb ruhadarabja, az oldalt kivágott lotyós ruha 2013-ban volt nagy sláger, akkor nemcsak Emma Watson pózolhatott a falatnyi ruhadarabban a GQ magazin borítóján, de piacra dobta a Nasty Gal és az Asos is.

A kilencvenes évek elejének divatja úgy tűnik, hogy az idei szezonban is hódít, aminek köszönhetően a film egyik emlékezetes, lovaspóló versenyen forgatott jelenetébe illesztett barna alapon fehér pöttyös ruha bekerült a spanyol fast-fashion márka szezonális kínálatába is, 9995 forintos áron. A kasszasiker jelmeztervezője és stylistja, Marilyn Vance – akinek munkája sokat hozzátett a film sikeréhez – akkor a pöttyök színével megegyező kesztyűvel, kalappal és vastag barna övvel képzelte el a visszafogott egyrészest, a Zara ajánlójában pedig laza bőrszandállal és egy hetvenes éveket idéző hasítottbőr táskával ajánlják a nyakbaakasztós miniruhát.

A Zara egy fiatalosabb, lengébb és rövidebb formában dobta piacra a Julia Robertsen látott konzervatív, „úrihölgyes” fazont, ami a filmben a főhősnő stílusfejlődésének sikerét is szimbolizálta egyben. Kíváncsiak vagyunk, hogy lesz-e folytatása az őrületnek és divatba jön-e még valami a klasszikussá vált filmből, amiből az elmúlt időszakban a kurvás szetten kívül beszerezhettük a lakkbőr combcsizmát is.

Ez pedig a Zara 9995 forintos verziója.
Ez pedig a Zara 9995 forintos verziója.zara.com
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek