Sarah Jessica Parker cipőkollekciót tervez

"Bután hangzik, de úgy gondolom, hogy Carrie Bradshaw karakterének megformálása miatt a legtöbb ember elvárta tőlem, hogy megtegyem ezt a lépést" – mondta a Vogue-nak Sarah Jessica Parker, amikor arról kérdezték, mi ösztönözte, hogy cipőkollekcióval álljon elő. A Szex és New York sorozatból híres Bradshaw rebellis ruhakölteményei mellé gyakran választott extravagáns lábbeliket a sorozat stylistja, nem egyszer találkozhattunk például Manolo Blahnik nevével. Nem meglepetés ezek után, hogy pont George Malkemus lesz SJP partnere a tervezésben, aki az említett márka vezérigazgatója.

"Ahogy a ruhánk és a táskánk, úgy a cipőnk is mesél rólunk a külvilágnak" – állapította meg helyesen az egyszerre színésznő, anya és üzletasszony. Parker is nagyon jól tudja, hogy sem ő, sem a világ nincs rászorulva még egy szokásos, celeb tervezte cipőre, ezért úgy döntött, hogy valami más szeretne majd alkotni, mint ami eddig megszokott volt. "Olyan színeket párosítunk majd, amelyeket az emberek legtöbbször nem mernek vagy nem tudnak. Olyanokat, amilyeneket mindenki hiányol a gardróbjából" – folytatta Parker.

A cipők mellett, amelyek amúgy 2-300 dollárba (45-68000 Ft) kerülnek, táskákat is tervez majd "Carrie Bradshaw", ezeknek az ára a tervek szerint nem haladja meg a 700 dollárt, azaz a 158000 Ft-ot. Mindent Európában és New York városában gyártanak, kíváncsiak vagyonk, hogy hol és mikor lehet majd őket megvenni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek