Veterán modellek és stíluskavalkád a tavaszi kampányokban

Az őszi-téli divatkampányokkal ellentétben a 2013-as év első felének reklámanyagai színesebb, inkább stúdióban készült képekkel, kevesebb friss arccal és több veterán modellel igyekeznek felhívni magukra a figyelmet. A Chanel japán stílusú képein Karl Lagerfeld a negyven felett járó Stella Tennant mellé két tizenéves modellt, Yumi Lambertet és a tervező legújabb üdvöskéjét, Ondria Hardint képzelte a legodaillőbbnek az új kampányban.

A Prada francia társához hasonlóan japánok ihlette kollekcióval rukkolt elő a következő szezonra, amit Amber Vallettával, Sasha Pivovarovával, Raquel Zimmermannal, és a 182 centis magyar modellel, Axente Vanessával kíván népszerűsíteni 2013-ban. A virágminta-lopással vádolt divatház legújabb kampányát Steven Meisel fotózta – írja a vogue.it.

A Michael Korsnak is tetsző Dior világos és elegáns hirdetését idén Willy Vanderperre lőtte a márkának. A figyelemfelkeltő képeken pedig olyan szupermodellek pózolnak a legújabb Dior darabokban, mint Daria Strokous, Anna Martynova, Daiane Conterato és Marie Piovesan.

A Valentino sápadt arcú modellek, Codie Young, Magdalena Jasek, Mackenzie Drazan, Maud Welzen Esther Heesch és Tilda Lindstam főszereplésével mutatja be elefántcsont árnyalatú darabjait, melyeket műanyag kiegészítőkkel, kristályokkal és szegecsekkel tettek látványosabbá. Ezzel szemben a mindig menő kampányképeket kiadó Moschino idén fekete-fehér szettben pózoló szőke bombázókkal kívánja felhívni magára a figyelmet, amihez jó választás volt Juergen Teller fotós és a modellek mögött megvillanó olasz városrészlet.

A 2013-as tavaszi szezonban Alberta Ferretti ikerként jeleníti meg barna hajú modelljeit. A Max Mara Studio pedig három hasonló rövid hajú modellt – Toni Garrnt, Kendra Spearst és Juju Ivanyukot – választott a hatvanas éveket idéző nőies kampány arcának.

Az új hirdetésekből nem fognak hiányozni a megszokott arcok sem, Kate Moss például a Versace kampány mellett feltűnik majd egy cipőreklámban is. Karolina Kurkova a Roberto Cavalli arcaként lesz látható, míg Coco Rocha a Longchamp hirdetésén gyalogol majd tavasszal. Az észt származású Karmen Pedaru 2013-ban is Michael Kors egyik nagy favoritja marad, de látható lesz a Hugo by Hugo Boss reklámképein is Sean O'Pry-jal. Nézze meg a galériában, milyen hirdetésekkel színesítik a tavaszi szezont a legnagyobb divatházak!

Oszd meg másokkal is!
Mustra