Az elszánt szőke nő bundában tűri a havazást

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Elszánt szőke divatmániás

Szombaton is fagyos lesz a reggel, sőt, délután is fagypont alatt marad a hőmérséklet – írja az Időkép.hu. Jelenlegi számítások szerint péntek késő este Horvátország felől érkezik a havazás, szombat reggelre a Dunántúl déli részén, délutánra már a Dél-Alföldön is elkezdődik a havazás.

Borult lesz az ég, elsősorban az ország déli felén várható havazás. Erős lehet az északi szél, helyenként viharos is, így hófúvásra számíthatunk itt-ott. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3, -8 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2, -5 fok között alakul.

Ebben a hidegben már tényleg kell egy igazán meleg kabát, egy vastag sapka és kesztyű sem árt, de a divatmániásokat nem izgatja az időjárás, így aztán nem meglepő, hogy a New York-i divathéten mindenki jobban figyel a színek harmóniájára, mint a megfelelő rétegezésre.

Mai alanyunk a 2012-es februári divathét Alexander Wang showjára igyekezett ilyen elszánt arccal: piros táskája harmonizál pulóvere mintájával, a fekete bőrnadrág pedig tökéletes választás egy ilyen teátrális fekete bundához. A vörös rúzs az egyik kedvenc részletünk a szettben, és önnek?

138783210
Daniel Zuchnik / Europress / Getty
138783208
Daniel Zuchnik / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra