Cicanaciban sokkolnak a magyar csajok

A tűsarkú, hegyesorrú csizmába tűrt tapadós farmer nem elég, a magyar lányok ezer másik módját ismerik annak, hogy kell rosszlánynak öltözni.

Több itt élő külföldi haver, egymástól függetlenül is egy egészen sajátos, de mindenki által ismert típusra használja a magyar csaj kifejezést. Ők járnak a fent említett szettben, és ők hordanak cicanadrágot rövid felsővel, miniszoknyát köldökig dekoltált toppal, arany feliratokkal, nagy karikafülbevalóval és hasonlókkal. Közönségesek, de a mieink, káeurópa egyik unikumai. Persze, a múltkori, hasonló posztnál jöttek a kommentelők a bálna és benga angol csajok stílusával, de ők egy adag vagánysággal, egy viccel általában elveszik a kurvaszerkó élét.

Most a cicanadrágról (leggings, aerobicnadrág, harisnya, ahogy tetszik) és annak utcai viseléséről lesz szó. Kétségtelenül menő, de kétélű fegyver.

Miket zár ki ruházatából egy jó ízléssel rendelkező cicanadrágviselő?

  • hegyesorrú, tűsarkú csizmát, de úgy általában nem megy csizmával ez a típus
  • feneket nem takaró felsőt, dzsekit
  • akármilyen hosszú, de mindenhol odatapadós felsőt, minimum egy kiskabát legyen bő
  • körte alakot (vékony derék és széles csípő)
  • görbe lábat

Pár egyszerű alapelv a cicanadrághoz:

  • amikor alul ilyen szűk, fent lehet bő, vitorlaként dagadó, omló, izgalmas
  • a cipő csak 170 centi felett, vagy kifejezett vékony alak esetén legyen lapos

És mégis hogyan kéne? A különböző stílusú, jó megoldásokat a net-a-porter.com összeállításaiban olyan szépen szájbarágják:

cica 001
cica 002

Az utolsó, seggvillantós, szürke-fekete szerelés kiváló példa, a hogyan kurválkodjunk úri módra stílusra. Valahogy így. Hoztam is, meg nem is.

Hölgyeim, ha már állítólag annyira gyönyörűek vagyunk, ne kaparjunk már annyira ezzel a kényszeres mindent megmutatással.

Oszd meg másokkal is!
Mustra