Tudod-e, hogy mi köze Máltának a Trónok harcához és Popeye-hez?

GettyImages-1271927741

Málta az Európai Unió legkisebb tagországának számít. A szigetországról némileg misztikus elképzelésünk lehet, és ha ez így van, nem véletlen. Tudtad például, hogy a Trónok harca sorozatát is forgatták Máltán? Vagy hogy a három szigeten – Máltán, Gozón és Cominón – összesen 365 templom van? Teszteld a tudásod, hogy mennyit tudsz a törpeállamról!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0–4 pont: Ez most kifogott rajtad, de ne keseredj el! Volt kvízünkben néhány tényleg nehéz kérdés, de azért ha figyeled a Díványt, akkor sok Máltáról szóló cikket találsz.

5–7 pont: Ezen van még mit javítani, de elhisszük, hogy csak figyelmetlen voltál. Ne kapkodj, 40 másodperc elég sok idő, használd ki nyugodtan.

8–10 pont: Gratulálunk! Szép teljesítmény, ahogy kell! Biztosak vagyunk benne, hogy a nehezebb kérdések is mentek volna, úgyhogy készülj a folytatásra, vagy csak Máltát ismered ennyire jól?

Megjelent az új Dívány-könyv!

Őszi bekuckózós olvasáshoz tökéletes választás ez a kötet, hisz 42 izgalmas emberi történetet tartalmaz a múlt századból. Régen vajon tényleg minden jobb volt?

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra