Három motoros erőszakolta meg

Olvasási idő kb. 2 perc

serelem_1Valahogy nagyon bejön a sztori. Mert a nőket sokszor és sokféle sérelem éri. S nem tudják megtorolni. Pedig szeretnék. Az Ulpius-ház új sorozata ezt a bennünk lévő, igazságra vágyakozó, elnyomott bestiát engedi ki a palackból. Az angyalok akár mi magunk is lehetnénk. Igazságosak és bosszúállók.



A könyvsorozat sikere nem véletlen: a történetek amolyan Charlie angyalai akciókönyvek. A regények hősei olyan csajok, akiken soha nem felejthető sérelem esett, ám a bűnelkövetők különböző okokból megúszták az igazságszolgáltatást. Egyiküket például három motoros erőszakolta meg egy parkolóban, a kamionban tehetetlenül ülő, Alzheimer-kóros férje szeme láttára, míg egy másik szereplőt szenátor férje fertőzte meg HIV-vírussal. Barbarát útban édesanyja születésnapi partijára, a családja szeme láttára, halálra gázolja egy ámokfutó. A vétkes sofőr diplomáciai mentességet élvez, így nem vonható felelősségre, megmenekül az ítélet elől. Myra, a lány anyja vigasztalhatatlan. Barbara halálával az ő élete is értelmét veszti. Minthogy a lányát már soha nem kaphatja vissza, bosszúvágytól vezérelve felkutatja és összegyűjti azokat a nőket, akik szintén igazságot követelnek ott, ahol a jog csődöt mondott.

Az Angyalok olyan titkos női szervezet, amelynek tagjai egytől egyig megszenvedték a múltat, és kizárólag saját erejükben bíznak. Az első kötet címlapján Várdai Anikó, a Jóban-rosszban sorozat Csillagvirág Klinikájának egykori recepciósa, aki a könyv kedvéért egy belevaló kamionos csaj bőrébe bújt. A filmszerűen pergő könyvsorozat következő részeinek borítóin hamarosan Deutsch Anitát és Oszter Alexandrát láthatják az olvasók. Noha a három színésznőt váratlanul érte a felkérés, mégis hamar megbarátkoztak a könyvekkel. Deutsch, akit sokan a Barátok közt Szilágyi Andreájaként ismernek – „dupla kalandnak” nevezte a nem mindennapi borítófotózást és a regényt.

Az itthon is egyre népszerűbb Fern Michaels 13 kötetes sorozatát Amerikában falják az olvasók, az Ulpiusnál idén összesen három epizód jelenik meg. A világszerte ismert és népszerű Vegas Saga-regények írónője új sorozatot kezdett. Eddig megjelent köteteit imádják Vegas-rajongók. Talán mert minden benne van: dráma, akció és családregény.



konyv-moly-try

angyalok_borito_1Fern Michaels: Angyalok – Hétvégi Harcosok
Kiadó: Ulpius-ház
Ára: 2999 Ft
Előkészületben:
Angyalok – Halálos becsvágy
Angyalok – Vérbosszú

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?
Érdekességek