Zanza!

Eleinte ösztönösen, később tudatosan és igen intenzíven tettem azért, hogy igent mondhassak saját nemiségemre, és kiteljesedjek nőiségemben - mondta magáról Spitzer Gyöngyi.

cikk-tious-rovid

A Jaffa kiadó két szerzőjével beszélget 2010. április 19.-én Gerenday Bars Ágnes és Oláh Andrea a Komédium Színház Kávézójában.

Féltékenység, hűség, önismeret, nyitottság az új dolgokra - a nők életében címmel kezdődik majd a beszélgetés Soma Mamagésával. „Leginkább a szabad akarat és a Sors egymáshoz való viszonya és ezek megélése foglalkoztat. Végletesen habzsoltam mindazt, amit nőként megélhettem. Így hát megéltem saját magam felszabadítását is! Eleinte ösztönösen, később tudatosan és igen intenzíven tettem azért, hogy igent mondhassak saját nemiségemre, és kiteljesedjek nőiségemben. Az élettapasztalat mellé jöttek a különféle spirituális beállítottságú olvasmányok, és az elmúlt hat évben pszichológiai tanulmányok is. Ezt a hármat ebben a könyvben, amelyben egy mesenovellám és három előadásom található, én úgy olvasztottam össze, mint a fondüben a sajtokat" - írta magáról Spitzer Gyöngyi. (Soma további ezoterikus torpedóiról itt .)

A folytatásban Önérvényesítés, kitartás - vágyálmok és rajongás - meddig megyünk el? címmel kezdődik egy beszélgetés Mörk Leonórával, az Elle magazin főszerkesztő-helyettesével.

 

 

Blogmustra