Forgass filmet telefonon!

Egy telefon mindig nálunk van, amit csak elő kell kapni, ha ufót, tornádót, vagy cserbenhagyásos gázolást látunk. Pályázz a mobilfilmeddel!

cikk-tious-rovid
Még néhány napig, június 10.-ig jelentkezhetsz a Budapest Short Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál (BuSho) pályázatára. A szeptemberi 6. BuSho fesztivál spotját a Sony Ericsson legújabb modelljével a HD kamerával ellátott Vivazzal kell leforgatni, a legjobb 3 alkotó, és a közönségdíjas pedig hazaviheti a készüléket. A közönségszavazás online zajlik majd, és mind a 30 elkészült filmre lehet voksolni. Egy alkotó maximum 3 filmtervvel nevezhet. A győztes filmek bemutatójával egybekötött hivatalos eredményhirdetés és díjkiosztó augusztus 31-én lesz a filmfesztivál megnyitóján.

Korábban a szkeptikusok azt jósolták, hogy egy telefonba fényképező-és videofunkciót pakolni dőreség, hiszen a készülék nem arra való. Aki filmezni akar, beszerez egy professzionális kamerát. Most eljött a legújabb generáció ideje, ugyanis a Sony Ericsson előrukkolt a legújabb modelljével, a HD kamerával ellátott Vivazzal. Egy telefon mindig nálunk van, és már számos alkalommal bizonyult hatásosnak kis készülékünk, amit csak elő kell kapni, ha ufót, tornádót, vagy cserbenhagyásos gázolást látunk.

 

Részletek és feltételek

 

 

Blogmustra