Zanza!

A stukkódíszes szobákban, barokk bútorok között a házaspár éjszakánként különös játékokat játszik – Imre és Gabi egy swingerklubban ismerkedett össze.

 

Hat évvel ezelőtt történt, mindkettejüket a kíváncsiság hajtotta a mostanában Magyarországon is egyre népszerűbb társkereső helyre, egy swingerklubba. Ott döbbentek rá, hogy mennyire izgató is számukra a szado-mazo játszadozás. Azóta már össze is házasodtak.
Nemrégiben nyílt napra újságírókat is meginvitált az egyik ilyen klub tulajdonosa. Akkor találkoztam Imrével és Gabival is. De nem csak velük. Azonban számomra az ő történetük volt a legkülönösebb.

 

Senki sem sejti, hogy Imrét kínozza a felesége

A villa, ahol Gabiék élnek, Buda egyik legelegánsabb kerületében áll. Tágas terek, stukkódíszes szobák, barokk bútorok között a házaspár éjszakánként különös játékokat játszik. A szépen gondozott kertben szökőkút. Imre brókerként a rendszerváltás utáni tíz évben alapozta meg a vagyonát, amelyet azóta meglehetősen ügyesen forgat. Felesége, a hollófekete hajú Gabi már régóta csak a háztartást vezeti.  A szomszédok, a barátok és a munkatársak közül senki sem sejti, hogy Imrét rendszeresen megalázza és megkínozza a felesége.

Hány bilincsetek és ostorotok van?

Tizenkét acélbilincs, nyolc ostor, egy lovaglópálca és különböző bőrszíjak és pamutkötelek.
A játékszereink között vannak gyertyák, néhány csipesz, ezeket a feleségem a mellbimbóimra szokta csíptetni. Ilyenkor általában fekete bőrfűzőt és hegyes, magas sarkú csizmát visel. Én meztelen vagyok, és össze vagyok kötözve. Nekem bejön, ha megkötöznek. Imádom, ha a hátam mögé bilincselik a kezem, vagy össze vagyok kötözve egy bőrszíjjal. Az a lényeg, hogy az elviselhetetlenségig fokozzam a vágyamat. Felizgat önmagam feladása és az önuralom közti feszültség. Ilyenkor szabadulnak fel az erotikus energiáim, amit az egész testemben érzek. A legtöbben, ha meghallják az SM szót, erőszakra gondolnak. Pedig sokkal jobban fáj, ha az embert félóráig simogatják egy tollal, mint ha kap párat az ostorral.

Én nem tudom elképzelni, hogy mi jó van abban, ha valaki bánt, vagy valakit bántok.

Talán azért, mert még nem próbáltad – mondja Gabi. – Engem mindenesetre felizgat, ha látom, hogy a férjem élvezi a játékunkat. Különleges, mindent elborító közelség, bizalom alakul ki ilyenkor köztünk. Úgy érzem, meg kell védenem őt.

Megvédeni? Egy ilyen hatalmas termetű férfit, aki ráadásul egy komoly pénzügyi cég elnöke?

Ennek semmi köze a normális életünkhöz – mondja Gabi. – Nekem jó, hogy kiélhetem a hatalmamat az imádott férfin. Számomra amúgy ez nagyszerű alkalom arra is, hogy levezessem a bennem lévő agressziót.

Amikor frissen megostorozott fenékkel munkába megyek – veszi át Imre a szót –,  mindig Gabira gondolok. A szexuális életemet egyébként teljesen különválasztom az életem más részeitől. A cégnél én vagyok a főnök, a családunkban is én tartom kézben a gyeplőt, én határozom meg, mire költünk pénzt, hová megyünk nyaralni. Domináns típus vagyok, de épp ezért van valami felszabadító abban, hogy át tudom adni másnak a felelősséget, és alárendelem magam. Bizalomra van szükségem ahhoz, hogy ki tudjam élni a mazochista hajlamaimat. És teljesen megbízom Gabiban. Egyébként mi ugyanolyan életet élünk, mint a többi ember.

 

Ha ez bejött, olvasd el ezeket is!

A férfi világosan felvázolta, feleségével nyílt kapcsolatban él, nem akar mást, csak szexet – ebbe a játékba keveredett bele J., csinálták otthon, kocsiban, pláza vécéjében, és csak lassan tudatosult benne, milyen károkat okoz neki mindez… | Nem akart mást, csak szexet

Sokféle vágy, sokféle kielégülés, titkos szenvedély, a normálistól eltérő vonzalom létezik. A kifejezéseket biztosan hallottad már. De tudod-e pontosan, mi mit jelent? | Perverzióábécé

 

 

hot-left

Kattints ide, ha a Dívány HOT! gyűjtőjére mennél további, témába vágó cikkekért!

 

Blogmustra