Felszabadultan szexelnek, pornót néznek és lopkodják a minisampont, bár néha elhagyják a vibrátorukat – olvasható  a női szállóvendégekről szóló felmérésben. Az extra férfi pedig vörösborral akarja feltöltetni a kádat. A gyereküket viszont néha ott felejtik.

cikk-tipus-altalanos

 

szallodai-szexAhogy az elmúlt években, úgy 2009 végén is arra kérte alkalmazottait a Novotel hotellánc, hogy értékeljék vendégeik viselkedését. A tavalyi év 30 szállodán alapuló felmérése szerint a nők viselkedése rosszabb, mint a férfiaké, valamint a párok bárhol és bármikor képesek szexelni...

A felmérés szerint általában nők viszik magukkal a szállodai fürdőszobából szuvenírként a minisamponokat és más piperecikkeket. Sőt, előszeretettel csenik el a hajszárítót, párnát, fürdőköpenyt, sőt a vécépapírt is. Meglepő módon a férfi vendégekkel ellentétben inkább a nők után nagyobb a romhalmaz is. Ám ez még nem minden! A nők nemcsak szállodai szarkák, hanem még „rossz kislányok” is – derül ki. Rendszerint rámenősen viselkednek az erősebbik nemmel, ha egyedül vacsoráznak, s a korábbi évekkel ellentétben rákaptak a pornócsatornákra is (8-ról 12 százalékra ugrott meg a pornócsatorna-használata a nők körében).

A szállodai összesítés szerint a párok szeretnek „nyílt terepen” egymásnak esni. Sok biztonsági kamera felvétele rögzített nyilvános helyen (spa, szauna, bár, medence, folyosó, lépcsőház, stb.) folytatott szexuális aktust. A Novotel szerint ez a fajta exhibicionizmus elsősorban a szabadságérzetből és az anonimitásból fakad, amelyet a hotelben való tartózkodás hoz elő

Ami a fogyasztást illeti, a férfiak gyakrabban rendelnek drágább borokat, több borravalót adnak, több sört fogyasztanak el a minibárból (a nők inkább a csokikészletet falják fel), valamint a szálloda más ablakaiból gyakran lehet őket meztelenül látni. 

A felmérés szerint az utóbbi években a férfiak és a nők egyaránt kevesebb csomaggal járnak: a férfiak 1, a nők átlagosan 2,1 börönddel szállnak meg. Szembetűnő a változás ökotéren is: környezettudatosabbak lettek a vendégek, kétharmaduk többször használja ugyanazt a törülközőt, azaz egy használat után nem küldi egyből a mosodába.

A szállodai takarítók gyakran találnak meglepő dolgokat a szobákban a vendégek távozása után: bugyit vagy szexuális segédeszközt, műlábat, kígyót, ostort, műfogsort, apácaruhát, de mindezek között a legfeltünőbb az volt, amikor egy ottfelejtett gyerekre leltek rá. A szállodai alkalmazottak a vendégek különleges kérésein sem lepődnek meg. Volt már arra példa, hogy valaki szénával akarta beszórni a szállodai szobát, mondván a barátnője kedveli a farmot és a vidéki életet, míg más vörösborral teli fürdőkádat kért Dél-Ausztráliában.

 

cikk-tipus-linkek

Élvezz el környezettudatosan!

A robusztus műpéniszek helyét apróbb és designosabb szexkütyük vették át, a luxus vibrátorok iránti kereslet folyamatosan nő, sőt egyre trendibb a környezettudatos elélvezés – a modern nő napenergiával tölti a vibrátorát, amely szükség esetén le is bomlik.

Mustra