Díványakrobata – Önkielégítés a kedvessel

onkielegitesSokan csinálják, sokan nem, és aki csinálja, az legtöbbször egyedül teszi, pedig lehet azt párban is – az önkielégítésről van szó, ami sokak fejében szigorúan egyszemélyes műfaj, pedig nem feltétlenül van az úgy.

cikk-tipus-sorozat


Amikor az ember előre megfontolt szándékkal, fegyverrel vagy puszta kézzel, azzal a célzattal közelít saját teste felé, hogy kilője magát az Univerzumba meg vissza, akkor arra a magyar nyelv azt mondja, önkielégít vagy maszturbál. Nem túl szép szavak ezek, férfias mindkettő. Nincs bennük semmi lágyság, puhaság. 

Amikor a nő megérinti magát, azt nem feltétlenül állati ösztönök és piszkos fantáziák kíséretében teszi. Kettesben van önmagával, érzi maga körül az egyedüllét nyújtotta intim biztonságot, és türelmesen önkívületi állapotba repíti magát. Ilyenkor senki nem látja, senki nem hallja, senki nem ítélkezik fölötte és senkire nem kell figyelnie; kacagva vagy idétlenül, zokogva vagy vicsorítva, hangosan vagy nyüszögve, úgy teszi meg az utat, ahogy neki jó; közben enyhít depresszióján, kisimítja az idegeit, álomba masszírozza magát, vagy egyszerűen csak élvez egy kiadósat, és elmerül lüktető nőiességében. 
 

Intim burkolódás

Érthető, az önkielégítés egy intim pillanat, ahol nem nagyon van helye nézőközönségnek. (Legtöbben tulajdon párjukat sem látták soha önkielégítés közben.) Az egész mutatvány szigorúan összetapad az egyes szám első személlyel, az valamiért más, mint a szex. Pedig a két műfaj szépen egymásba simulhat, ha mindkét fél úgy akarja. Aki próbálta, tudja, mennyi izgalmat és pluszt rejt ez az élmény. 

Első és legkézenfekvőbb magyarázat természetesen maga a vizuális inger, nincs olyan ember, akit ne hozna lázba, ha partnerét intim meglesheti. Ilyenkor kívülálló ő, de mégis benne van a játékban, egy kicsit átélheti a voyeur-ök izgalmát, kukkolóvá lép elő, olyat les meg, ami máskülönben nem szokás, tiltott. Pikáns játék ez, sokan tudják, és rá is játszanak jól. 

Nemcsak izgató a másikat nézni, de közben tanulni is lehet, ellesni a mozdulatokat és technikákat, amiket a partner láthatóan élvez. Párok, akik nem találják a közös nevezetőt az ágyban, gyakran önkielégítenek egymás előtt, és megtanulják, hogyan okoz örömöt önmagának a másik. 

Persze nem kell túlmisztifikálni a páros önkielégítés műfaját, megesik, hogy az egyik kedvet érez a szexhez, a másik nem, ilyenkor nem kell csirájában elfojtani a vágyat, a partner előtt is lehet csinálni – hátha kedvet kap ő is. 

Az önkielégítés egy másik magyarázata, hogy sokan képtelenek eljutni a csúcsra másképp, és ölelkezést így zárják. (Mielőtt bárki azt hinné, csak a nőknek vannak ilyen jellegű igényei, az nagyon téved, akad férfi bőven, aki nem tud elmenni másképp.)

Megesik – gyanítjuk, nem túl gyakran -, hogy azok a fiatalok, akik nem akarják elsietni a szexet, netán félnek a terhességtől, a petting során egymás előtt nyúlnak magukhoz. Azon kívül, hogy izgalmas játék ez, okos húzás is, a fiatalok időt és hosszú nekifutást adnak a dolognak, türelmesen, a bizalmat kiépítve alapozzák meg kapcsolatukat, és hamvas nemi életüket. Ez nagyon fontos, főleg annak tükrében, hogy sok fiatalnak még csak elképzelése sincs arról, milyen a jó nemi élet. 

A másik meglesése természetes nem jelenti azt, hogy csak nézni szabad. Ha a másik is élvezi, be lehet segíteni: lehet simogatni, ölelni, csókolgatni a másikat, de természetesen jóval messzebbre is lehet merészkedni ennél - hogy hogyan, abban most nem segédkeznénk! 

 

cikk-tipus-linkek

Díványakrobata - Csak a csiklómon át

Azt hihetnénk, Freud óta éppen elég idő telt el ahhoz, hogy elfelejtsük a mester téveszméjét, mégis vannak, akik szerint nem az igazi, ha a nő klitoriszán keresztül jut a csúcsra – van-e különbség orgazmus és orgazmus között avagy mihez kezdjünk a csiklóval.
 

Díványakrobata – A női ejakuláció

Már Arisztotelész is tudott róla, a nyolcvanas évekig a vizeletmegtartási problémákkal hozták összefüggésbe, ma leginkább a G-ponttal – a női ejakuláció története gyakorlati útmutatóval.

Mustra