Na jó, nem a gólya hozza!

Hétéves voltam, amikor könyörtelenül felvilágosítottak. Egyik osztálytársnőmnek volt egy hormonzavaros, százkilós, akkor felnőttnek tűnő nővére – utóbb kiderült, még csak 14 éves…


Délután a játszótéren gyűltünk köré, gumicukorral csalt magához. A gumicukor hamar elfogyott, de akkor már késő volt, nyakig benne voltunk. Szóval ez az a nagy titok! Nem akartam hinni a fülemnek.

Szexis napközi

Az kizárt, gondoltam, hogy én is így lettem. Ilyen ocsmány módon. Abban én sem hittem, hogy káposztában találtak volna a mezőn, de hogy a gólya hozott, arról meg voltam győződve. Nem a gólya hozza – lobogtatta a nagylány a hetvenes évek sikerkönyvét (akkor az volt pornó helyett), és újra meg újra a szánkba rágta a lényeget.
– Szóval az úgy van, hogy a fiú beledugja a fütyijét a lány puncijába…
És egészen kipirult az izgalomtól. 
– Hát, te tiszta hülye vagy – gondoltam, de nem mertem mondani, mert túl nagydarab volt a csaj. – Az én szüleim ilyet biztos, hogy nem csinálnak.

És elkezdődött…

Na, ez után kezdtem fantáziálni. Mentem az utcán, kezem anyu kezében, és minden járókelőt jól megnéztem. Ezt a bácsit is, azt a nénit is úgy csinálták. Ezek is voltak kisbabák, ezeknek is van apukájuk meg anyukájuk, és azok is összedugták az izéjüket. Fúj. Elképzeltem, ahogy a ragyás, büdös bácsi a zöldségespult mögül kibújik az anyukája micsodájából, és úgy éreztem, életem a továbbiakra nézve értelmét vesztette.

Aztán megint csak a fantáziám sietett a segítségemre. Kicsit finomítottam a dolgon. Mert láttam én már anyut meg aput táncolni, lassúzni méghozzá, amikor úgy egymáshoz simultak, hogy összeért mindenük. És hogy olyankor, amikor még ott is összeérnek, persze csak épphogy és ruhán át, akkor leereszkedik a felhők közül egy egészen icipici lény, például én, és bemászok anyu hasába. A száján át. Vagy a köldökén. De az is lehet, hogy csókolózás közben történik az ilyesmi, vagyis a
gyerek nyál útján terjed.

Na és a nagymama?

A lényeg, hogy miután lenyelt, és már a hasában vagyok, nőni kezdek, és amikor már elég nagy vagyok, kivesznek. Nem ám onnan, alulról, a pisilyukon át, mert ott ki se férne egy baba, hanem egy orvosi szikével vágott nyíláson keresztül, amilyet a gonosz farkasra is nyisszantott a vadász, hogy előbújhasson a Piroska meg a nagymama. 
Az a mocskos fantáziájú, hájas disznó pedig, aki még olyasmiket is mesélt, hogy bizonyos nőknek egyszerre két fiú is beteszi, ha jó nagy terpeszben állnak, pukkadjon szét és falja fel a gólya!

 

 

Szexuális fantáziák

Akarom-e azt a dildót?

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra