Lulu randizik: Vonzalom a masszázságyon

masszazs_m„Amikor megjelent a gyógyítóm, szemem-szám tátva maradt. Egy rendkívül jóképű negyvenes férfi állt előttem..." Lelkes párvadászunk váratlan helyzetben lobbant lángra, de a netrandizás szelleme visszavágott. Lulu társat keres 5. rész

A jó néhány kudarcba fulladt randi után úgy döntöttem, hogy egy kis pihenőt utalok ki magamnak. A jövőben pedig hosszabb levelezés után fogok csak személyesen is csevegni. A sikertelenséget a derekam is megsínylette, nem hiába írják az okosok, hogy minden fizikai tünet megnyilvánulása lelki eredetű. Zoltán terhét, ha csak pár napra is, de megéreztem én is. Szó szerint belefájdult a derekam. Elkértem hát a barátnőmtől egy kiropraktőr számát, akit már korábban is ajánlgatott.

Jó pasi receptre

Alig vártam, hogy megszabaduljak a fájdalmaktól. Két napra rá kaptam is időpontot. Amikor megjelent a gyógyítóm, szemem-szám tátva maradt. Egy rendkívül jóképű negyvenes férfi állt előttem. Hadd ne mondjam, mennyire volt intim, s ezáltal kellemetlen az a fél óra, míg ő mosollyal a szája sarkában rendbe tette sajgó derekamat. Egész idő alatt küzdöttem az ösztöneimmel. Miután végeztünk, azonnal tárcsáztam a barátnőmet, és eldöntöttem, hogy fájó derék ide vagy oda, nekem mindenképp jót fog tenni még egy találkozás. Legalább a gerincem is rendben jön, és én is megmerítkezhetek egy gyönyörű férfi tekintetében. Ennyi nekünk is jár, uraim, nemde? Este aztán pontról pontra elmeséltem a barátnőmnek, hogy milyen jól kiropogtattak, ő pedig egy pohár bor mellett arra biztatott, hogy nézegessünk együtt férfiakat a Randivonalon.

Kiropraktőr online

Több száz fényképet és adatlapot lapoztunk végig, számba véve a lehetséges jelölteket. Majd egyszer csak egy adatlaphoz érve megmerevedtem. Ott állt előttem a monitoron ő!  A jóképű masszőr. Társat keresett. Hosszas röhögés után feladtam minden eddigi elvemet, és üzenetet küldtem neki a következő szöveggel: a derekam jobban van, köszönöm. Visszaírt, és arról tudakozódott, honnan ismerem. Elmagyaráztam, hogy aznap jártam nála, és véletlenül felfedeztem itt, a társkereső oldalon. Néhány perc múlva jött a válasz, amelyben kedvesen bár, de visszautasította közeledésemet. Úgy tűnik, a személyes bájam nála semmiképp sem nyert hangszórót. Elfogadtam a tényt, hogy a véletlenek furcsa játéka ellenére ez a randi nem fog összejönni. Derekasan küzdök tovább tehát a Randivonalon.

Fotó: Nick J Webb

Új test, új élet: jöhet a randizás!

Nesze neked első randi!

Elájult, csak nem tőlem

Sokkterápia a leves fölött

Lulu randizik: Más terhét nem cipelem!

Mustra