K. esete a farokgyűrűvel

(18+) Az ember nem vesz 41-es cipőt, ha 43-as lába van, ami hasonlóan van a farokgyűrű esetében is: fontos a jó méret – hogy mennyire, azt K története bizonyítja.

cikk-tipus-hotsztori

 

Hosszú idő telt el azóta, hogy utoljára beszéltem K-val. Boldog, szerelmes és a munka is elég jól megy neki. Mindez abban mutatkozik meg, hogy az őt körülvevő materiális dolgok száma szemmel láthatóan megugrik. Feltűnik egy új nyakkendő, egy fényes cipő, egy kiskrokodilos pulcsi, meg a sztárfodrászhoz is van miből beülni. Ha pedig már fodrászat, akkor a szomszéd utcában található szexshopba is be kell nézni: hopp egy strasszos tanga a kedvesnek, egy 18+ DVD közös használatra, meg néhány újdonság – legutóbb például egy farokgyűrű. 


Korhatáros reggeli ébresztő

Reggel hatkor megszólalt a telefonom. K. volt a vonal másik végén. Valamelyik kollégáját várta a kocsiban, és gondolta, hogy ne unatkozzon, megcsörrent. Hát megcsörrentett, én meg begyógyult szemeimmel az ébresztőóra mutatóit próbáltam kibogozni, és hirtelen elfogott a pánik, mi jöhet már megint?

Tőlem nem megszokott módon, erőteljesen felemeltem a hangom, jelezni szerettem volna, alkalmatlan a hívása. Nem tudok beszélni. Rohannom kell. Fáj a fejem. Nem aludtam egész éjszaka. Ki kell vasalnom még az ingem. Várnak rám. Logika nélkül, pánikszerűen soroltam az érveket, csak egyetlen cél lebegett lelki szemeim előtt: még van egy értékes órám az ébresztőóra csöngéséig. De persze semmi nem ment át, a vonal másik végén az ismeretlen bolygóról közénk szalajtott K. beszélt. Ő nem ismeri a társas érintkezés alapvető illemszabályait - például azt, hogy reggel hatkor csak vészhelyzet esetén telefonálunk. Buta vagyok. Mindig elfelejtem. Ő K., az én legkedvesebb tuskó barátom. 

„Te b….+! Még nem is meséltem a legutóbbi sztorimat!” - indította a monológot, és tudtam, vagy egy hozzá oly méltó, büdös, fingós történet jön, vagy a csajának van megint valami nyűgje, legrosszabb esetben pedig megint meghallotta szüleit szex közben. Felkészültem a legrosszabbra. 
 

Hát legyen! 

- Szóval mit „b…szak meg?” – kérdeztem.

És K. belekezdett. Vett magának egy fém farokgyűrűt a fodrász melletti szexshopban. Ledumálta az eladó csávóval, hogy az mennyire jó, akár egyedül „csinálja”, akár a csajával. Lényeg, a gyűrűt még erekció előtt kell felhúzni, aztán mehet is a dolog. K-nak pedig leesik majd az álla, hogy milyen sokáig bírja majd. 

Nem kellett kétszer mondani, csillogóra zselézett hajjal sietett haza az asszonyhoz, hogy mielőbb kipróbálhassa a fém szerzeményt. Már a kocsiból felhívta, hogy felkészítse, tizenöt percen belül otthon van, és kiszippantja a bugyiból. Ja, és meglepi is lesz. Hö hö. 

Hazaért. Berontott a lakásba. Pár mondatban eldarálta az asszonynak, mit vásárolt, és felvázolta a következő egy óra forgatókönyvét: előjáték, farokgyűrű felhúz, és addig, de addig csinálják, amíg csak jólesik. Feltételezem K. nem várta meg kedvese válaszát – ahogy soha senki válaszát nem várja meg – és már vetkőzött, vetkőztetett. 

Az eladó tanácsára felhúzta a gyűrűt, ami már az elején enyhén szűknek tűnt, de ez biztos így a jó – gondolta az IQ-huszár K. Aztán betolattak a hálóba. Egy ideig ment a dolog, mikor aztán K. nem bírta tovább. A micsodájában érezte az egész szívét, és amikor lába közép pillantott, életében először halálosan megijedt. 

Férfiasságán hatalmas erek duzzadtak, színe mélyvörösre váltott, a lüktetés pedig olyan erős volt, hogy azt hitte felrobban. Ordított a csajával, az isten szerelmére, csináljon már valamit, Megőrül. Hívja a mentőket. Nem, nem, az nem jó, azok csak levágják a farkát. De nem bírja tovább. Rohant ki a fürdőbe, hideg víz alá tartotta, és próbált nyugalmat erőltetett magára, miközben ordított. Azt hitte ez a vég. Mindörökre elveszíti péniszét.

Közel másfél órán keresztül folyatta a hideg vizet, mire a merevedés abbamaradt, és le tudta feszegetni magáról a fémgyűrűt. Beszámolójából éreztem, tényleg a halálán volt, és makulátlan lelkét komoly trauma piszkította be. Egy hétre mély depresszióba zuhant, és álmatlanság gyötörte. A szexet nem kívánta, és valami specialistát is felkeresett, hogy nem szenvedett-e maradandó károkat. 

Ahogy ezt előadta, lelki szemeim előtt megjelent, ahogy hibátlan arcán megjelenik az első ránc, ahogy a súlyos emlék hatására tartása megtörik, tekintete riadttá változik, s ahogy három pár új cipővel és még egy kiskrokodilos pulcsival enyhíti fájdalmát. A fémgyűrű bizony megtette a magáét, és emlékezetes merevedést okozott K-nak, aki – elnézést a vulgáris szóhasználatért – kib…szta a p…csába, és ha legközelebb betéved a szexshopba, szétveri azt a f..szfejet is! 

Majd köszönés nélkül rámvágta a telefont.

6:21. Szeretlek K. 
 

 

A farokgyűrűt készíthetik fémből, műanyagból, szilikonból vagy akár gumiból is. Szex során még a félmerev hímvesszőre kell felhúzni, de vannak, akik a heréket is beszorítják a gyűrű alá. Segítségével az erekció hosszan fenntartható, a gyűrű ugyanis elzárja a hímvesszőből kiáramló vér útját, tovább fenntartva ezzel a merevedést. Vásárláskor nagyon fontos, hogy a férfi a megfelelő méretet vásárolja, a túl kicsi gyűrű ugyanis maradandó károsodást okozhat, amennyiben a vér túl sokáig nem áramlik ki a hímvesszőből – a későbbiekben merevedési zavar, vagy impotencia lehet a vége.

 

cikk-tipus-linkek

Édesanyád nyögése a hálóból

K-ról már meséltem (legutóbb neki voltak a komoly ondógondjai) – most egy fokkal összetettebb problémával állt elő: meghallotta a szüleit szex közben, teljesen kikészült, és nem érti, miért.

Mustra