szexibugyi-leadAz erotikus fehérneműket inkább a férfiak rendelik meg kedvesüknek, mint a lányok saját maguknak: ha nem jön be a lambadaszoknyás, mellbojtos mikulás-szett, vágj vissza elefántormányos boxerral – fűzők, hasított szájú tangák, karácsonykor is húsvétot idéző megoldások a Díványon.

cikk-tipus-altalanos


Az internetes kereskedők tapasztalati szerint a szexi és erotikus fehérneműket több férfi rendeli meg kedvesének, mint ahány hölgy saját magának. A férfiak vizuálisan könnyen izgathatók (és ha nem tesszük meg, a jelek szerint gondoskodnak magukról), ezért is lehetsz biztos a sikerben, ha a két ünnep közötti pihenőnapokra új erotikus fehérneműt vagy jelmezt csomagolsz a bőröndbe. 
 

Vizuális izgatás

Az internetet és a fehérnemű-boltokat kutatva arra a következtetésre jutottam, hogy a márkaboltokban a mikulásos bikini, illetve a piros topból és mini lambada szoknyából álló mikulás-szett 20-30 százalékkal drágább, mint internetes társai. Persze a minőség a boltban garantált - ugyanakkor a jelmez felhasználhatósága meglehetősen szezonálisnak tűnik. Az online áruházakban tízezer forintért már igazán izgató együttest rendelhetsz magadnak (igaz, a postaköltség további 1500-1800 forint).

szexibugyi-mikulasSzemélyes kedvencem a cicaruha névre keresztelt, kizárólag neccből készült overál. Négyezerért már a tied is lehet! De vigyázz, a karácsonyi zabapartik után talpig necchálóban nehogy a húsvétot, pontosabban a kötözött sonkát idézd! Ha akad rajtad néhány kiló felesleg, inkább a fűzők között válogass. A melleket megemelő, de el nem takaró, fűzős, alul nyitott harisnyatartós csodában úgy is az mutat jól, akin van mit tartani. Az se baj, ha ehhez nem veszel bugyit, vagy a hatást tovább fokozod egy hasított szájú tangával.
 

Bojtok, jelmezek, macsók, ormányosok

A minap az egyik női csatornán láttam egy műsort, ahol a beszürkült édesanyát a mellbojtok táncoltatására tanították, mondván ez minden pasinál nyerő. Remélem, így igaz. Pár bojt, színben hozzá illő tangával mindössze négyezer forintért rendelhető, olcsón megúszhatod vele a csábítást. Ennél drágábban, tízezer forint körül kaphatók azok a szexi jelmezek, amelyekben doktor nénist, pincérnőset, iskolásat vagy rendőröset játszhattok. Ha vadabbra vágytok, hasonló árfekvésben beszerezhető a szegecses bikini, fekete műbőrből.

A szexi fehérnemű nemcsak a nők kiváltsága. Gondoltak a macsókra és a melegekre is. Legalábbis remélem, hogy tigrismintás, tangás dresszbe csak az utóbbiak bújnak, mert engem biztosan nem venne le a lábamról. Ha úgy érzed, hogy a pasidban egy chippandale szunnyad, rendelhetsz neki dzsigoló-jelmezt: fekete csokornyakkendő, fehér-fekete mandzsetta, oldalt egy mozdulattal szétnyitható, szűk boxeralsó – garantáltan minden izmot kiemel.

A fehérneműpiacon van olyan termékkategória is, amelyben a lányoknak semmit nem tudnak ajánlani: "vicces fehérnemű" topik alatt csak fiútangákat kínálnak. De itt megtalálható az állatkert összes nagy és hosszú orrú, fülű lakója... az már más kérdés, mennyire találjátok szexinek, ha azzal kezdődik az izgalmas együttlét, hogy kiröhögöd a pasid.

 

cikk-tipus-linkek

Csak el ne élvezz!

Az erotikus társasjáték szabálya szerint az győz, akinek a célig nem lesz orgazmusa – spéci meglepetésnek elsőrangú, ráadásul azért a vesztesnek sem olyan rossz.