A csippendél a gardróbból

kagylozoKedves Bernadett, megtisztelő, hogy ennyire felizgatott, amikor félreértelmeztem a vibrátorhoz fűződő metaforikus viszonyodat. Hogy tipikus beszólogatós pasi lennék? Elképzelhető, hogy csak a vibrátorod rezgette a számat. Úgy értem, a jelképes.


V. B. eredetileg ezt írta: Le a Vibrátorral!, amire Obaku ezt válaszolta: Hova tegyük a vibrátort?, erre Bernadett: Elég a beszólós pasikból!


Meséld már el, hogy működik ez nálad! Olyan lendületesen jössz, már-már hanyatt döntesz. Felhúz a vibrátoros cikk, eddig értem, robotbráner (örök hálám, amiért megismertettél a kifejezéssel) helyett ölelő férfikezek és valódi szagok után vágyódsz… hogyan kötsz ki végül a klaviatúránál? Csak nem az is egy eszköz a… szexhez? Nem rezeg, ez tény, viszont a kisujj pirosra lakkozott körmével be lehet pöttyinteni a Caps Lockot, és utána csupa nagybetűvel írni nekem olyanokat, hogy „most menj, és oszd az észt”, és lássuk be, hogy ez csupa nagybetűvel írva annyira… szexi.

És az a csippendéles hasonlat, az meg… überszexi. Egy dolgot, mondjuk, nem értek, és ez kapcsolódik ahhoz, miért kotyog bele egy kisfiú a nagylányok dolgába. Van ez a költői kép, amelyet mesterien alkalmazol, a csippendél fiú, aki bepúderezve várja, hogy rázhassa a fenekét, de közben nem átall kikagylózni az öltözőből. Miközben a lányok olyan igazi témákról pletyiznek szigorúan maguk között, amilyen például az, hogy mennyivel jobb egy izmos férfihoz bújni, mint egy vibrátorral bohóckodni.

Hát tényleg, hogy jön ehhez a témához a srác a gardróbban?

 

Egy kicsit sikerült olvasnom a soraid között. Mondom is annak a szép korrektorlánynak, hagyja csak nagybetűvel a vibrit a cikkben, mer’ szimbóleum (szerző a szép korrektornak: ez is direkt volt). Az nem egy vibrátor, hanem a Bernadett-féle Általánosérvényű Szexredukáló (BASZ) jelkép.

Sétálok az erdőben, a jelképeid között, és ahogy meglátlak a tisztáson, támad egy kis zavar: ott lóg a fáról az a nagybetűs Vibrátor, közben valódi, csapkolódó férfiassággal közelít egy alfahím, a kezében teflon (csak nem tojásrántottát akar sütni a nem is létező aktus után?), de keresztezi az útját a csippendélfiú, akiről csak most derül ki premier plánban, hogy nem is meztelen a segge, hanem tangát hord.

Férfit akarsz, úgyhogy a férfiak ne figyeljenek. Igazi jó szexet akarsz, természetes lüktetéssel, úgyhogy a srácok ne pofázzanak, szerintük mitől olyan. Valódiságot akarsz és határtalanságot, úgyhogy itt ez a lista, mi nem jöhet szóba.

 

Azt kérdezed tőlem, tudom-e, mi teszi a szexet a legvadabb fantáziáknál is izgalmasabbá? Persze, hogy tudom.

Az ilyen lányok, mint te. 
Az ilyen beszólogatósak különösen. De azért az is szerepet játszik, hogy a szex nem fantázia. Amikor működik, a fantáziák felszívódnak.

Végül én is eloszlatnám néhány téves rögzülésedet. 
Egy: ez közös játék, nem arról van szó, hogy a fiúk játszanak az elemes bizgentyűvel, a lányok meg sóhajtoznak Kevin Costner után.
Kettő: bizonyos dolgokra az ember csak legbelül találhat választ, ez tény, de az út, ami oda visz a legmegfelelőbb kérdéseken át… az általában a lepedőn is keresztülvezet. Na ez még az, ami olyan izgalmassá teszi. Így amikor tényleg beakad neked valami, nem fogom tudni megmondani, hol a helye, de te sem jössz rá nélkülem (költőien megszemélyesítve általam azt a jelképes hímet a nyeles tojással).
Három: azért, mert te vagy a csaj, még nem kellene minden nő nevében köszöngetned és válaszolnod. Lehet, hogy velem vannak.

Talán kikapcsolhatjuk végre a vibrátort, és beszélhetünk másról. Ezt egy régi könyvbven találtam hozzá:

„Miután így a bak fejére olvasta őket, vezettesse a pusztába egy emberrel, aki késznek mutatkozik rá, s a bak elviszi minden bűnüket egy kietlen helyre.”

 

Utóirat
Nem tudom, hogyan szólítsalak… ez a Bernadett nagyon szigorú. Most olyan dominának képzeljelek, tűsarkú csizmában? Persze én nem ajánlok semmit cserébe, mert az Obi hülyén hangzana. Már úgyis jól kipoénkodtad magad a nevemen… remélem, okozott egy kis élvezetet. Akkor már vagyunk valahol. És ha vagyunk, mesélj még arról, hogy szerinted tényleg csak úgy van értelme az egésznek, ha a legspirituálisabb élmény is egyben? És arról is, hogy mi az a spirituális… Szeretem hallgatni, amikor a nagylányok pletykálnak.

 

Utóirat az időről
Szex közben elvesztem az időérzékem, a páromnak meg eleve sincs (talán neki az élet folyamatos szexuális esemény). Ha viszont tudjuk, hogy a vibrátor hármat rezeg másodpercenként, az percenként száznyolcvan. Így könnyen megállapíthatjuk, hogy hétezer-hétszáznegyven rezgésnél pontosan negyvenhárom perc telt. Ilyen egyszerű.