Ez a tél is rengeteg meglepetést tartogat számomra.

Bár az időjárás nem ezt mutatja, de a december tagadhatatlanul az év egyik legszebb időszaka, tele fényekkel, pezsgéssel és várakozással.

Az ünnepek alatt próbáljunk meg minél több időt a családunkra és persze magunkra szánni, hogy feltöltődjünk, és élvezzük a nyugodt pillanatokat. Tudjuk, hogy évről-évre egyre nehezebb elnavigálni az ajándékok labirintusában, ezért is válogattunk össze néhány tippet, amelyekkel megkönnyítheted a dolgod és hamar átadhatod magad az ünnepi hangulatnak.

dm-dívány cikkbanner 640x359 v2

Szépségcsomagok

Sokan az utolsó pillanatra hagyják a karácsonyi ajándékok beszerzését, viszont, ha jó előre kigondoljuk, kinek és mit szeretnénk venni, akkor könnyedén elkerülhető a kapkodás. Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az előre elkészített ajándékcsomagok: számtalan szebbnél szebb, ünnepi díszbe bújtatott ajándékdobozzal és adventi kalendáriummal találkozhatsz a dm polcainál! Kezdve a gyümölcsös, frissítő illatokkal, egészen a klasszikus vanílián keresztül a fűszeres aromákig, biztosak vagyunk benne, hogy mindenkinek megtalálod a gondoskodó és praktikus ajándékot! Tedd teljessé a karácsonyi kikapcsolódást és ajándékozz kényeztető perceket azoknak, akik a legfontosabbak számodra!

dm-dívány cikkbanner 640x359 v3

Parfüm

A parfüm, amit viselünk, különös jelentőséggel bír. Szinte nincs olyan ember, akinek a polcán ne lenne megtalálható a kedvenc illata, melyhez akár éveken át ragaszkodik. Ha valakinek üvegbe zárt illatot ajándékozunk, azzal azt üzenjük, hogy ismerjük az illető ízlését – nem mellesleg hosszú távon is emlékszik majd a meglepetésünkre, hiszen nagy valószínűséggel minden nap használni fogja az ajándékot. Ha csodás illatokkal lepnéd meg idén szeretteidet, vagy csak saját magadnak keresgélsz, nézz körül online vagy a dm üzletek egyikében és válaszd ki a kedvencedet!

Tipp: míg a tavaszi, nyári napokra a legideálisabb választás lehet a frissítő virágos és citrusos illatok, addig a hidegebb őszi és téli napokra, amikor a természet narancssárga, piros, végül pedig ragyogó fehérben pompázik, érdemes inkább fásabb, fűszeresebb illatot választanunk.

Varázslatosan szép lesz az idei tél! 2021.12.01. és 2021. 12.31. között 20x-os pontot adunk* minden parfümre és karácsonyi csomagra. A részleteket keresd a www.dm.hu/varazslatosunnepek oldalon.

Ajándékkártya

A legtöbben órákig időzünk az üzletekben, hogy ajándékot válasszunk szeretteinknek. A hasznosnak vélt ajándékkal sokszor félrenyúlhatunk, de nem a dm ajándékkártyával. Nincs kényszerű mosoly, sem elcserélt vagy visszavitt ajándék és a rossz érzés sem, hogy egy teljesen felesleges termék landolt a kosarunkban. Nem elhanyagolható az sem, hogy az utolsó feltöltés időpontjától számított 10 évig érvényes. Válaszd a sokoldalúan felhasználható dm Ajándékkártyát és lepd meg szeretteidet a választás lehetőségével!

* Az ajánlat 2021.12.01. – 2021.12.31. között érvényes minden karácsonyi parfümre és karácsonyi csomagra a dm üzletekben és az Online Shopban. Az extra pont ajánlatok a promóció ideje alatt egy törzsvásárlói kártyával EGYSZER érvényesíthetők az online kuponközpontból vagy az applikációból elérhető e-kuponok felhasználásával. A promócióban való részvételre csak fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak, gazdálkodó szervezetek nem. A részletekről, valamint a pontszámítás és pontbeváltás szabályairól érdeklődjön a dm üzletekben vagy

Ezt a cikket nem a Dívány szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek