Alma Okosvény: Felírta az orvos, de nincs készleten? Menjen biztosra okostelefonjával!

Épp elfogyott a patikában a felírt gyógyszer? Előzze meg a problémát, és használja az Alma Okosvény mobilalkalmazását, amellyel vényköteles gyógyszereit már kényelmesen, akár otthonról is előjegyezheti. Töltse le ingyenesen, és spóroljon időt magának!

Mobiltelefonunk ma már az alapfunkciókon kívül számos lehetőséget nyújt egy-egy applikációval, ami nagyban megkönnyíti mindennapjainkat. Az Alma Okosvény azok számára készült, akik tartós-, vagy gyakori gyógyszerszedésre kényszerülnek, ezért gyakran járnak gyógyszertárba.

alma PR screen 970x250px 2.png

Az Alma Okosvény segítségével bárhonnan előjegyezheti az orvos által felírt gyógyszerét, így csak akkor kell felkeresnie a kiválasztott patikát, ha már átvehető a választott termék. Felhasználóbarát felületével gyorsan és egyszerűen elvégezheti az előjegyzéshez szükséges lépéseket, ami után csak az értesítést kell figyelnie.

Hogyan kell használni az Alma Okosvény applikációját?

Válassza ki telefontípusától függően az App Store/Google Play áruházán keresztül az ingyenes alkalmazást, és töltse le!

  • Első lépésként regisztráljon (csak egyszer szükséges, mert utána a rendszer automatikusan belépteti fiókjába).
  • Okostelefonja kamerájának segítségével olvassa be a vényen található két vonalkódot (egyszerre többet is rögzíthetünk).
  • Az előjegyzések rögzítése után kiválaszthatja az Ön számára megfelelő Alma gyógyszertárát, ahol előjegyzéseit át szeretné venni. A rendszer helymeghatározással felajánlja a legközelebbi lehetőségeket, amit név szerint is kikereshet, így utazási szokásaihoz igazíthatja az átvételi pontot.
  • Az applikáció használatával nincs több felesleges patikába járás, mert a szoftvernek köszönhetően garantáltan akkor vehetjük át a felírt terméket, amikor az ténylegesen beérkezett. Közvetlenül ellenőrizhetjük, hogy a keresett termék az adott gyógyszertárban elérhető-e, így nem fordulhat elő, hogy csak a helyszínen szembesülünk a készlethiánnyal.
  • Az előjegyzés „elküldése” után az alkalmazás értesítést küld, amikor azelőjegyzett termékeit a kiválasztott patikában összekészítették, és átvehető.
alma PR screen 970x250px 1.png

Hogyan fizethetünk gyógyszereinkért?

Az applikáció teljesen ingyenes és abban semmilyen pénzforgalom nem történik, ezért a gyógyszereinket a vény ellenében személyesen vehetjük át és fizethetjük ki.

A vényköteles gyógyszerek rögzítése mellett lehetőségünk van arra is, hogy az Alma Gyógyszertár katalógusában megjelent akciós vitaminokat, gyógyhatású készítményeket is előjegyezzük, amit a gyógyszerekkel együtt össze is készítenek nekünk.

Az Alma Okosvény nem váltja ki a beteg és a gyógyszerész közötti személyes találkozást, így a beteg is felteheti a kérdéseit, a gyógyszerész pedig tanácsokat adhat a hozzá fordulóknak! Az alkalmazásban szereplő információk nem helyettesítik a kezelőorvossal/szakorvossal és/vagy gyógyszerésszel történő konzultációt. A beteg számára így szükséges, hogy elolvassa a gyógyszeres dobozban található betegtájékoztatót, valamint kezelőorvosa utasításai alapján járjon el a gyógyszer szedése során.

alma PR screen 970x250px 3.png

*Az Alma Okosvény applikációs előjegyzési rendszer készletinformációt ad, használata nem minősül sem gyógyszerrendelésnek sem gyógyszerigénylésnek, az orvosi vény elfogadása és a gyógyszer kiadása minden esetben gyógyszertárban, gyógyszerész felelőssége mellett történik a szakmai szabályok betartásával.

Oszd meg másokkal is!
Mustra