Túlélési tippek titánok harcához

Szembenállásba került a Szaturnusz és az Uránusz, a feszültség tapintható – aktuális túlélési tippek csillagjegyek szerint, a titánok csatájához.

 

Bár személyre szabott tanácsokat csak pontos születési idő alapján, szakképzett asztrológus által készített horoszkópelemzés révén kaphatunk, Napunk, Holdunk, aszcendensünk jegyének ismeretéből hasznos túlélési tippeket meríthetünk.

 

Az Ikrek, Szüz, Nyilas, Halak szülötteknek arany középutat kell találniuk a kritikátlan sodródás és változásokkal szembeni aktív vagy passzív ellenállás között. Ha lelkük mélyén úgy is érzik, mindig a másik a hibás, saját viselkedésüket is érdemes górcső alá venni. Ha minduntalan azt nehezményezik például, hogy folyamatosan bepiszkolódnak a különböző interakciók során, ez nem feltétlenül meg nem értett ártatlanságuk jele, hanem inkább azé, hogy rosszul húzták meg határaikat.

A Bikák, Bakok, Rákok, Skorpiók mérleget készíthetnek az elmúlt két évről. Egyszersmind azt is végiggondolhatják, hogyan növelhetik meg hatékonyságukat, vállalhatnak több felelősséget, léphetnének feljebb a ranglétrán, javíthatnak testi, lelki, szellemi állapotukon. És persze azt is, hogyan használhatják ki kreatív potenciáljukat annak érdekében, hogy valami értékeset hozzanak létre. De az ötletek és lehetőségek hiánya is jelzésértékű lehet: hiába kedvező a széljárás, ha nem feszítettük ki vitorlánkat, nem csoda, ha nem jutottunk túl messzire.

Oroszlán, Vízöntő: bár nem kifejezetten gazdálkodó típusok, most nem csupán anyagi eszközeikkel kell megtanulniuk bánni, hanem rá kell érezniük, hogyan teremthetik meg ezeket a látszólagos semmiből, pusztán lelki erőforrásaikra támaszkodva. Bármennyire fenkölten hangzik is ez leírva, a gyakorlati életben egy sor frusztráció kényszerítette őket arra, hogy idealista szempontok mellett álmaik megvalósításának anyagi vonzatait is mérlegeljék. Ha sikeresen megtanulták a leckét, a Szaturnusz október 29-i jegyváltását követően akadálymentesebb terepen haladhatnak

A Mérlegek és a Kosok számára az elmúlt két év csupán egyfajta erőgyűjtési szakasz volt, amelyben jól–rosszul felkészülhettek az előttük álló változásokra. A már Bakban várakozó Plútó, a Szaturnusz közelgő belépése a Mérlegbe, majd 2010 májusában a Kos jegyébe robbanó Uránusz alapjaiban változtatja meg életüket. Amennyiben a nyugtalanságukat új lehetőségek felérképezésére, régebbi vagy újabb készségeik tökéletesítésére fordították, nehézségeikből is tőkét kovácsolhatnak.

 

a szerző asztrológus

 

Ehhez szorosan kapcsolódik:

Ma ismét pontos szembenállásba kerül a Szaturnusz és az Uránusz – bár a két ellentétes princípium összecsapásából fakadó feszültségeket eddig is észlelhettük életünkben, most esély nyílik e jelek tudatosítására is. Ideje van a számvetésnek. | Titánok harca őszi számvetéssel


Oszd meg másokkal is!
Mustra