Zanza!

Ismét készülhetnek a torkoskodni vágyók, ugyanis a Magyar Turizmus Zrt. a 2010-es Fesztiválok Éve keretében is meghirdette az immár védjeggyé vált Torkos Csütörtök akciót. 2010-ben a néphagyományon alapuló, a Hamvazószerdát követő napon zajló akció február 18-ára esik.

cikk-tious-rovid

A csatlakozni kívánó éttermek a www.menjunkenni.hu -n, az MT Zrt. által létrehozott honlapon keresztül regisztrálhatják magukat az ötödik Torkos Csütörtök akcióban való részvételre. A mára sikeres védjeggyé vált esemény alkalmából évről évre több étteremben fogyaszthatnak fél áron a vendégek. 2009-ben - az MT Zrt. szervezésének és koordinálásának köszönhetően - 1300 étteremben 230 ezer vendég torkoskodott.

Az akcióhoz mindazon éttermek csatlakozhattak, akik vállalták, hogy február 18-án egész nap - teljes nyitva tartási idejük alatt - 'a la carte' kínálatukból 50%-os kedvezményt biztosítanak a számla végösszegéből a helyben fogyasztásra, bármilyen - az év többi szakában is elfogadott - fizetési mód választása esetén. A csatlakozás feltétele tehát a Torkos Csütörtök hetén és az azt megelőző héten használt 'a la carte' étlap és itallap választékának és árainak teljes körű megtartása és az étel- és italfogyasztásra együttesen, azaz a számla teljes végösszegéből adott 50%-os kedvezmény. Külön erre az alkalomra készített, szűkített menüsorral az akcióban részt venni nem lehet. Azon éttermek jelentkezését, amelyek ellen 2009-ben jogos panasz merült fel, a 2010-es évre nem tudta fogadni a Magyar Turizmus Zrt.

Blogmustra