A legkevésbé kívánatos csillagjegy – lássuk, kivel nem akarnak randizni a többiek!

GettyImages-1302248270
Kofrán Eszter

Hála egy amerikai felmérésnek, kiderült, melyik csillagjegyek kapósak, és melyekre jár rá a rúd, ha randizásról van szó.

A horoszkóp hívei alaposan megnézik, mégis milyen csillagjeggyel szűrik össze a levet. Egy 2021-es amerikai felmérés szerint, amelyben 2000 amerikait kérdeztek meg, kiderül, melyik csillagjegyekkel vigyáz a többség, ha randizásról van szó. Lássuk, melyik csillagjegyet kerülik a többiek, ha a szerelem van terítéken a Best Life szerint!

A lista a legkívánatosabbtól halad a legkevésbé kívánatos csillagjegyig.

Halak csillagjegy
Halak csillagjegyKateDemianov / Getty Images Hungary

Halak

Akik nem randiznának vele: 7 százalék

Ha február 20. és március 20-a között születtél, gratulálunk, a legkívánatosabb randipartnerek közé tartozol. A Halak víz jegyű, és két hal szimbolizálja. A legempatikusabb, együttérzőbb csillagjegy, az érzékenysége – ha nem vigyáz – magával sodorhatja, ezért érdemes figyelnie érzelemszabályozására.

Kapcsolatukban kedvesek, gyengédek, és minden közös zenei és romantikus élmény lázba hozza őket. A Halak párja számíthat arra, hogy mély lelki ismerkedés vár rá.

Vízöntő csillagjegy
Vízöntő csillagjegyKateDemianov / Getty Images Hungary

Vízöntő

Akik nem randiznának vele: 10 százalék

Január 21. és február 19. között születtek a Vízöntők. Levegő jegyűek, szimbólumok a víz hullámai, amelyek másokat táplálnak és helyeznek maguk elé. A közösség érdekeit tartják szemük előtt.

Kapcsolatukban fontos a barátság jelenléte is, tehát a hűség nagy érték a szemükben. Párjuknak fel kell készülnie arra, hogy a Vízöntő nem hangolódik rá olyan jól mások érzelmeire, a saját szabályaik szerint játszanak.

Leginkább az Ikrekkel és a Mérleggel illenek össze. Ha szeretnél jó benyomást kelteni egy Vízöntőben, mutasd meg, mitől vagy egyedi.

Bak csillagjegy
Bak csillagjegyKateDemianov / Getty Images Hungary

Bak

Akik nem randiznának vele: 16 százalék

December 22. és január 20. között van a születésnapjuk. Föld jegyűek, megfejthetetlennek kinéző szimbólumuk egy szarvakkal rendelkező kecske. A Bak a legkeményebben dolgozó csillagjegy, és fontos számára az előremenetel az életben. Ambiciózusak, eltökéltek, anyagiasak és erősek. Ők adják fel legutoljára a dolgokat, ezért jó partnerek, barátok és üzlettársak.

A Bakok ugyanakkor érzékenyek és jó önismerettel rendelkeznek, kiváló partnereivé válhatnak a Szűznek és a Bikának.

Nyilas csillagjegy
Nyilas csillagjegyKateDemianov / Getty Images Hungary

Nyilas

Akik nem randiznának vele: 17 százalék

November 23. és december 21. között születtek a tűz jegyében, szimbólumuk a nyilas. Kalandvágyó csillagjegyről van szó, legyen az földrajzi, intellektuális vagy spirituális kaland.

Alkalmazkodóképesek a változásokhoz. Nem kedvelik a határokat, szeretnek mozgásban lenni. Ha egy Nyilassal tervezel összejönni, készülj fel minden lehetőségre, bármikor belerángathatnak egy újabb kalandba.

Mérleg csillagjegy
Mérleg csillagjegyKateDemianov / Getty Images Hungary

Mérleg

Akik nem randiznának vele: 22 százalék

Szeptember 23. és október 23. között van a születésnapjuk, levegő eleműek, szimbólumuk az igazság mérlege. Az igazság, egyensúly, szépség és harmónia bajnokai.

Ugyan elhivatottan küzdenek ügyekért és mások megsegítéséért, fogalmuk sincs, mit akarnak maguk számára, főleg, ha romantikáról van szó. Szóval. ha egy Mérleget szeretnél behálózni, készülj fel rá, hogy neked kell megtenni az első lépéseket, valamint nem vetik meg a kényeztetést sem.

Általában véve a többi levegő elemű csillagjeggyel a legkompatibilisebbek, tehát az Ikrek, Vízöntő, Mérleg nagy esélyes náluk. A Kossal is összeállhat, ha sikerül egymástól tanulniuk kapcsolatuk során.

Skorpió csillagjegy
Skorpió csillagjegyKateDemianov / Getty Images Hungary

Skorpió

Akik nem randiznának vele: 24 százalék

Október 24. és november 22. között születtek, szimbóluma egy nyílban végződő M betű. A legfélreértettebb, titkolózó és csábító csillagjegy.

A Skorpió szenvedélyes, hűséges, védelmező, fókuszált, gyógyító, spirituális és kötődésorientált. De nem mindig egyszerű vele a romantikus kapcsolat. Könnyen átválthat rengeteg jó tulajdonsága sötét oldalára: kényszeressé, birtoklóvá, féltékennyé, titkolózóvá, kegyetlenné, számítóvá, manipulatívvá és bosszúállóvá is válhat.

Szűz csillagjegy
Szűz csillagjegyKateDemianov / Getty Images Hungary

Szűz

Akik nem randiznának vele: 28 százalék

Augusztus 24. és szeptember 22. között születettek a Szüzek, föld eleműek és a hajadon szimbóluma az övék egy hurokban végződő M betűvel. Rendszeretőek, természetes tisztaság árad belőlük, és nem játsszák meg magukat.

Hatékonyan viszik véghez a feladataikat. Sok kritikát kapnak, de elég vastag a bőrük hozzá, hogy elbírják ezt. Mindig meghallgatják mások problémáit, és emlékeznek mindenki kedvenc kávéjára is.

Ha szerelemről van szó, válogatósak, magas elvárásaik vannak, de ha egyszer megtalálták azt, aki beleillik életvitelükbe és értékeli az erősségeit, csodás partnerré válnak. Főleg a Bikával és a Bakkal illenek össze.

Oroszlán csillagjegy
Oroszlán csillagjegyKateDemianov / Getty Images Hungary

Oroszlán

Akik nem randiznának vele: 31 százalék

Július 23. és augusztus 23. között van a születésnapjuk, tűz eleműek és szimbólumuk az oroszlán. Bátor, merész és sziporkázó energiájuk van.

Az Oroszlánok kreatívak, önbizalommal teliek, bátrak, merészek és dominánsak. Ugyanakkor könnyen kiéghetnek ezektől a tulajdonságaiktól, ha nem figyelnek arra, hogy a pihenésre is szakítsanak időt néhanapján.

Kapcsolatukban a szenvedélyt és a merészséget keresik, és az ágyban is. A többi tűz jeggyel illik össze leginkább: a Kossal, az Oroszlánnal és a Nyilassal.

Kos csillagjegy
Kos csillagjegyKateDemianov / Getty Images Hungary

Kos

Akik nem randiznának vele: 34 százalék

Március 21. és április 20. között születtek a tűz jegyében, szimbólumuk a kos feje. Merész és együttérző, közeledésük egyszerű és közvetlen, nem kedvelik a fölösleges finomkodásokat.

Szenvedélyes, de néha érzelmileg túlfűtött kapcsolatokat alakítanak ki. Puskaporos hangulatúak tudnak lenni, de kitöréseik rövidek. De általában pozitív, emelkedett, játékos hangulatúak, akik kiélvezik az élet örömeit.

Bika csillagjegy
Bika csillagjegyKateDemianov / Getty Images Hungary

Bika

Akik nem randiznának vele: 36 százalék

Április 21. és május 21. között születtek, föld eleműek, szimbólumuk a bika feje. Keményen megdolgoznak mindenért, szeretik az élvezeteket hajhászni.

Hűségesek, elkötelezettek és stabilak. Környezetük rájuk támaszkodik, vágyják a test és a szív gyönyöreit. Ha valamit a fejükbe vettek, nehéz megváltoztatni véleményüket. Mindent szeretnek megosztani azokkal, akiket erre érdemesnek vélnek.

A romantikában elkötelezettek és hűségesek a Bikák, de nem annyira keresik a kalandokat, ami unalmassá teheti őket mások számára. Leginkább a Szűzzel, a Bakkal, a Rákkal és a Halakkal illik össze.

Rák csillagjegy
Rák csillagjegyKateDemianov / Getty Images Hungary

Rák

Akik nem randiznának vele: 37 százalék

Június 22. és július 22. között születtek, víz eleműek, a rák ollói szimbolizálja őket. Érzékenyek, együttérzőek, védik saját magukat, biztonságra vágynak. Szeretetet és humort visznek mások életébe.

A szerelemben reménytelen romantikus alkatúak, leginkább a Skorpióval, a Halakkal és a Szűzzel illenek össze.

Amikor flörtölnek, önkéntelenül is minden az arcukra van írva. Túlteng bennük a szeretet, gyerekkoruk óta a szerelemről párjukról és családi életükről ábrándoznak. Otthon szeretnek lenni, tehát ez a legromantikusabb helyszín számukra.

Ikrek csillagjegy
Ikrek csillagjegyKateDemianov / Getty Images Hungary

Ikrek

Akik nem randiznának vele: 42 százalék

Május 21. és június 20. között születtek, levegő jegyűek, szimbólumuk az ikrek.

Sajnáljuk, a felmérés alapján ez a legkevésbé kívánatos csillagjegy másoknak. De ne búsulj, a szerelmet semmilyen szabály nem köti gúzsba valójában.

Az Ikrek rengeteg minden iránt érdeklődik, ezért sokan kétszínűséggel is vádolják ezt a csillagjegyet. Valójában játékosak, kíváncsiak, széles érdeklődési körrel rendelkeznek, sok hobbi és karrier, baráti csoport van az életükben.

Nehéz velük kapcsolatban lenni, mivel folyamatosan vágyják az izgalmat és a stimuláló frissességet. Ez a csillagjegy a leghajlamosabb a poliamóriára, nem szeret sokáig egy emberrel maradni. Vágyja az újdonságot, a szociális életet és az izgalmat az élet minden területén, beleértve a kapcsolatát is.

Ezek voltak tehát a leginkább és a legkevésbé vágyott csillagjegyek sorba rendezve. Természetesen az élet és a szerelem nem kőbe vésett szabályok alapján működik, ne búsulj, ha nem azon a helyen végzett a csillagjegyed, ahol remélted.

Oszd meg másokkal is!
Mustra