Harry és Meghan nem utazik haza a királynőhöz karácsonyozni

GettyImages-1342505901

Úgy tűnik, Harry hercegnek és Meghan Markle-nek kaliforniai karácsonya lesz az idén.

Sussex hercege és hercegnője nem vesz részt a királyi család angliai karácsonyi ünnepségén – tudta meg a Page Six. A lap azt írja, „királyi források″ alapján, hogy a pár meghozta döntését, és megosztották azt is, hogy miért nem vesznek részt Erzsébet királynő Sandringham birtokán rendezett ünnepségen.

Még annak ellenére sem, hogy ez lesz II. Erzsébet királynő első karácsonya férje, Fülöp herceg nélkül, aki áprilisban halt meg. Arról nem is beszélve, hogy a 95 éves Erzsébetnek az utóbbi időben egészségügyi problémái is voltak.

A logisztika és a családi karácsony tervezése miatt a személyzet tudja már, hogy Harry és Meghan nem jön el – fogalmazott az anonimitást kérő forrás és megjegyezte, hogy valószínűleg nem akarják, hogy újra címlapokon lássák visszaköszönni az arcukat. 

Azt hiszem, mindenki sejti, hogy őrület lesz, amikor mindketten visszatérnek az Egyesült Királyságba, de le kell tépniük ezt a sebtapaszt, és egyszerűen csak tovább kéne lépni – tette hozzá a forrás.

A királynőhöz Sandringhamben, vidéki birtokán csatlakozik családja, köztük Károly herceg, Camilla Parker-Bowles, Vilmos herceg és felesége, Kate Middleton, akik el is kísérik majd a hagyományos istentiszteletre.

GettyImages-1235463142
Pacific Press / Getty Images Hungary

Harry és Meghan valószínűleg az éves karácsonyi ebédet is kihagyja, amelyet általában a Buckingham-palotában tartanak, de idén a windsori kastélyban kerítenek rá sort, ahol a királynő ideje nagy részét tölti, ugyanis még mindig lábadozik.

A királynő a klímacsúcson sem tudott részt venni Glasgow-ban, miután egy éjszakát kórházban kellett  töltenie hátfájdalmak miatt. Az orvosok pihenést írtak neki elő.

Harry és Meghan utoljára 2018-ban járt Sandringhamben karácsonykor, egy évvel azelőtt, hogy a pár bejelentette, hogy a továbbiakban nem terveznek szorosan együttműködni a királyi családdal, olyannyira, hogy el is költöztek.

Harry idén kétszer tért vissza az Egyesült Királyságba: egyszer azért, hogy részt vegyen nagyapja temetésén áprilisban, majd júliusban, hogy leleplezze édesanyja, Diana hercegnő szobrát testvérével, Vilmos herceggel a Kensington-palotában.

Meghan Markle egyszer sem tért vissza a királyi családhoz, ugyanis a temetés idején éppen gyermeket várt, és orvosi utasítására nem utazhatott. Aztán júniusban adott életet kislányának, néhány héttel a szoboravatás előtt, így oda sem jutott el.

Oszd meg másokkal is!
Mustra