Ombre és bubifrizura: vágod a hajtrendeket nagyanyáinktól napjainkig?

GettyImages-1247762809

Jársz fodrászhoz? Festetsz, vágatsz, melíroztatsz, vagy csak satíroznak? Van még otthon a nagyi hajcsavaróiból, vagy új generációs kúpvasakkal van tele a fürdőszobád? Egyáltalán mi az a kúpvas, és mi mindent lehet kezdeni manapság egy hajjal? Képben vagy a trendekkel és a letűnt idők hajklasszikusaival?

Az 1966-ban az év arcának megválasztott, kicsivel több mint 40 kilós, de ikonikus Twiggy jellegzetes rövid frizuráját a már akkor is elismert fodrász, Vidal Sassoon maga készítette, tulajdon két kezével, és sok ezer kézpár próbálta meg utánozni. Ma már inkább a hosszú haj a trendi, de vajon tudod, mi mindent lehet vele kezdeni?  

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékeléshez görgess tovább!

Értékelés:

0–3 találat: Ettől az eredménytől még a kopaszoknak is égnek állna a haja, tessék tájékozódni, főleg fodrászhoz indulás előtt! 

4–6 találat: A hajad szála se görbült volna, ha kicsit jobban megerőlteted magad, de azért nem olyan hajmeresztően rossz.

7–10 találat: Hát én eldobom a hajam! Kened a festéket, vágod a hajakat, egyszerűen király vagy!

Mentes Anyu szakácskönyvek

 

„A kevesebb több. A mentes jobb."

 

Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

A könyvekbe most betekintést nyerhetsz. 
Amit az online lapozgatóban megtalálsz:

  • Tartalomjegyzék
  • Előszó
  • Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
  • + 1 recept is!

Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

 

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra