Ombre és bubifrizura: vágod a hajtrendeket nagyanyáinktól napjainkig?

GettyImages-1247762809

Jársz fodrászhoz? Festetsz, vágatsz, melíroztatsz, vagy csak satíroznak? Van még otthon a nagyi hajcsavaróiból, vagy új generációs kúpvasakkal van tele a fürdőszobád? Egyáltalán mi az a kúpvas, és mi mindent lehet kezdeni manapság egy hajjal? Képben vagy a trendekkel és a letűnt idők hajklasszikusaival?

Az 1966-ban az év arcának megválasztott, kicsivel több mint 40 kilós, de ikonikus Twiggy jellegzetes rövid frizuráját a már akkor is elismert fodrász, Vidal Sassoon maga készítette, tulajdon két kezével, és sok ezer kézpár próbálta meg utánozni. Ma már inkább a hosszú haj a trendi, de vajon tudod, mi mindent lehet vele kezdeni?  

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékeléshez görgess tovább!

Értékelés:

0–3 találat: Ettől az eredménytől még a kopaszoknak is égnek állna a haja, tessék tájékozódni, főleg fodrászhoz indulás előtt! 

4–6 találat: A hajad szála se görbült volna, ha kicsit jobban megerőlteted magad, de azért nem olyan hajmeresztően rossz.

7–10 találat: Hát én eldobom a hajam! Kened a festéket, vágod a hajakat, egyszerűen király vagy!

Megjelent az új Dívány-könyv!

Őszi bekuckózós olvasáshoz tökéletes választás ez a kötet, hisz 42 izgalmas emberi történetet tartalmaz a múlt századból. Régen vajon tényleg minden jobb volt?

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra