18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Mélytorokban szerencsére nemzetközi sikereink is vannak

A Pornhub nevű pornósite frissen közzétett látogatottsági statisztikái szerint hivatalosan is mi vagyunk a mélytorokpornó-keresés világbajnokai.

A hasonló beszámolókkal rendszeresen jelentkező oldal ezúttal az orális szex kevésbé hagyományos változatait állította az elemzés középpontjába, és a deepthroat (mélytorok), illetve a facesitting (arcra ülés) keresőszavaknak járt utána. A globális adatok szerint egyébként mindkét kategória egy relatív mélyrepülésben van az elmúlt évekhez képest, amin úgy tűnik, elsősorban a fiatalok, vagyis a 18-34 éves korosztály (igen, a Pornhub látogatói közül természetesen mindenki elmúlt más 18 éves) igyekszik változtatni. 

Érthető módon a deepthroat elsősorban a férfiak (különösen a meleg férfiak), míg a facesitting inkább a nők körében népszerű. Előbbit – bár utalhatna az 1972-es nagy port kavart filmre is – leggyakrabban mégis a sloppy deepthroat, a best deepthroat ever, a bbc deepthroat, az unbelievable deepthroat, valamint a dildo deepthroat keresőkifejezések formájában pötyögik be az oldalon, míg az utóbbira a lesbian facesitting, a bbw facesitting, a femdom facesitting, illetve a már első hangzásra sem a klasszikus értelemben vett pornóra utaló facesitting fart a legnépszerűbb variációk.  

Ami a világszintű keresettséget illeti, mélytorokügyileg Kanadát és a szomszédos Romániát sikerült magunk mögé utasítani az első helyért vívott online küzdelemben. A téma egyébként Egyiptomban, a Fülöp-szigeteken és Bangladesben érdekel a legkevesebb Pornhubot néző embert. A másik oldalon úgy tűnik, a facesitting északon a legnépszerűbb, az orosz-finn-fehérorosz dobogó mellett Norvégia is beosont a negyedik helyre. A Fülöp-szigeteken élő pornónézőket az adatok alapján ez sem nagyon hatja meg, csakúgy, ahogy a thai, illetve tajvani közönséget sem.

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy komoly nemzetközi sikereket érünk el a pornókeresésben, legutóbb például 2016-ban a szemüvegfétisben sikerült magunk mögé utasítani a világ maradékát, igaz, az akkor ezüstérmes lengyelek csak egy hajszállal maradtak el tőlünk a glasses keresőkifejezések népszerűségében.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek