777 örökzöld fa ültetésével készül a Vodafone az idei karácsonyra

A Vodafone karácsonyi képeslapküldő szolgáltatásával a tudatos környezetvédelemre hívja fel a figyelmet.

Aki a Vodafone segítségével küldi el karácsonyi üdvözletét a mobilszolgáltató weboldalán található képeslapokkal, nemcsak a jókívánságát küldi el, de a fővárost is friss levegőhöz juttatja, hiszen minden 50 elküldött lap után a vállalat egy örökzöld fát ültet el!

777 fa kerül majd – az ügyfelek segítségével – játszóterekre és Budapest más közterületeire. A Vodafone a Főkert segítségével ráadásul egész évben gondozza a fákat, így nem kell attól tartani, hogy faforgácsként végzik életüket.

A facsemeték a Karácsony Parkba, a budapesti Millenárisra kerülnek, ahol tavaszig várakoznak majd kiültetésükre. A Vodafone honlapján naponta frissülő fotók segítségével bárki nyomon követheti, ahogy a kívánságok számának növekedésével gyűlnek napról napra a facsemeték a Millenárison. A tavasz megérkeztével a fák a főváros azon játszó- és közterületein találnak majd végleges otthonra, amelyek legjobban rászorulnak az üdítő, természetes zöldterületekre.

Gothárdi Ibolya, a Vodafone Magyarország humán erőforrás vezérigazgató-helyettese elmondta: „A Vodafone felelős nagyvállalatként folyamatosan szem előtt tartja a környezet védelmét, és lakókörnyezetünk zöldebbé tételét. Nemcsak ezzel a kezdeményezéssel, hanem például a Főállású Angyal programunk keretében a közösségi kertek mozgalom meghonosításával is igyekszünk tenni a zöldebb és élhetőbb környezetért. Úgy gondoljuk, hogy a karácsonyi időszak a legmegfelelőbb arra, hogy partnereink és ügyfeleink figyelmét is felhívjuk a környezettudatos magatartás fontosságára.”

Az akcióban a Millenáris, az Oázis Kertészet és a Főkert lesznek a Vodafone segítőtársai.

Képeslapot a www.vodafone.hu/karacsonypark oldalról lehet küldeni.

Oszd meg másokkal is!
Mustra