Hozzávalók
• 1 kg csirkemellfilé
• 4 db paradicsom
• 20 dkg mozzarella
• 1 nagy csokor bazsalikom
• só
• frissen őrölt bors
• 2 ek olívaolaj
A csirkemelleket mosd meg, töröld szárazra, és vágd egyforma szeletekre. Kicsit klopfold ki őket, hogy mindenhol egyforma (kb. 1 cm) vastagok legyenek. Sózd, borsozd ízlés szerint. Egy serpenyőben hevítsd fel az olajat, és szeletenként süsd ki a húst, oldalanként 4–6 percig.
A mozzarellát és a paradicsomot vágd egyforma szeletekre. Építs tornyot a hozzávalókból a következő módon: alulra egy szelet hús kerüljön, rá – a hús méretétől függően – 1-2 szelet mozzarella, erre 1-2 levél bazsalikom, 1-2 szelet paradicsom, majd megint egy szelet hús. A tetejére megint tegyél egy darabkát a sajtból, a bazsalikomból és a paradicsomból. Fogpiszkálóval tűzd össze a tornyokat.