Innen inspirálódj, ha lakberendeznél!

Lakberendezőktől, DIY-bloggerektől nagyon jó ötleteket kaphatunk, és mindezt megtaláljuk a neten. Valljuk be, ez a lakásfelújítás egyik legjobb része, ráadásul ingyen van!

Arra már az év elején adtunk tippeket, hogy milyen trükkökkel teheted menővé a lakásod 2017-ben. Ezúttal olyan lakberendezésben jártas Instagram oldalakat mutatunk, amiket érdemes bekövetni, ha lakásfelújításon, lakberendezésen-átrendezésen, vagy akár csak barkácsoláson töröd a fejed. Mutatjuk is a kedvenc inspirációforrásainkat!

@Fiona Michelon

A közel 12 ezer Instagram-követőt számláló ausztrál lakberendező jól láthatóan szereti a harsány színeket, illetve praktikus tanácsokkal tud szolgálni azoknak, akik nem tudják, hogyan tegyék komfortosabbá garzonlakásukat. Tőle tudtuk meg például, milyen jól néz ki a diszkógömbbe ültetett növény.

@Krys Melo

A mymelodrama.com kaliforniai bloggere leginkább a retro és vintage rajongóknak adhat ihletet, bár nekünk bejön a bátor színhasználata is. Krys Melo ugyanis olyan színeket enged össze a lakásban, mint a halványrózsaszín és a szezon slágereként emlegetett lombzöld, vagy a hálószobában ritkán látott sárga és zöld páros. Arról nem is beszélve, hogy olyan kiegészítőkkel tölti meg otthonát, mint a flitteres pénisz párna vagy a flamingós zuhanyfüggöny...!

Don't worry, the pink sofa is definitely making it to the new apartment ** (check out the blog today if you haven't heard the news!)

Una publicación compartida de MELODRAMA (Krys Melo) (@melodrama) el

@Philippa Stanton

Ha szereted otthonodban a friss virágokat, vagy bármit, ami a virágkötészettel kapcsolatos, akkor kövesd be a 5ftinf néven futó bloggert, aki mindig szezonális tippekel szolgál virágtémában.

@Grace Bonney

Az In the Company of Women, illetve a Design Sponge at Home című könyvek írójának Instagram-oldala egy aranybánya a lakberendezés szerelmeseinek. A több mint 850 követővel bíró írónő leginkább a nőies színek és az egymást ütő minták összeeresztésében erős, de szereti a színes épületeket, és a virágokat is. Meg a kutyákat!

@Gwen Hefner

“A modern tradicionalista, aki nem fél a színektől” – jellemzi magát a TheMakerista.com bloggere, aki szobáról-szobáról haladva dokumentálta, hogy hogyan újította fel saját kezűleg otthonát. Az oldalon elég részletes leírás van a bútorok felújításáról és annak költségeiről, míg az Instagramon inkább inspirációs képeket találni.

@Ally From The Right Bank

Bőven van mit tanulni Allytől, aki 2009-ben költözött vissza Párizsból az Egyesült Államokba, és azóta foglalkozik komolyabban a lakberendezéssel. Ha ez a gyönyörű leopárdmintás szék nem győzött meg, hogy bekövesd, akkor nézd meg, milyen modern hatást kelt a blogger zebrás előszobája és levél printes mosósarka!

@Ashley Rose

A gyűjtésből talán a Sugar & Clotch bloggere dolgozza fel a legnőiesebben és játékosabban a lakberendezés 21.századi szabályait, így inkább az első lakással vagy albérlettel rendelkezők meríthetnek tőle inspirációt. Ha a legújabb trendszínekre vagy kíváncsi, akkor feltétlenül pörgesd át Ashley Rose oldalát!

We're shooting a fun social media collab with @mrdrewscott and @_lindaphan so be sure to check out IG stories at 9pm to see the behind the scenes tonight!

Una publicación compartida de Sugar & Cloth* | Ashley Rose (@sugarandcloth) el

@Victoria Smith

Ha olyan forrást keresel, ahol egyszerre jelenik meg a vintage stílus és a kaliforniai elegancia, akkor jó helyen jársz: a San Franciscóból Los Angelesbe költözött blogger oldala ugyanis tele van ilyen inspirációkkal és sok-sok rózsaszínnel.

home sweet home.

Una publicación compartida de Victoria Smith (@sfgirlbybay) el

@Joy Cho / Oh Joy!

A Los Angeles-i dizájner oldalán számos kreatív ötletet találnak a lelkes lakberendezők. A 2005-ben indított stúdió vezetője, Joy Cho az elmúlt években három könyvet is írt, de dolgozott már együtt a Targettel és a Pinteresttel is. Úgy tűnik, hogy Cho szerint a zöld és a kék lesz az idei év slágere, de nem fél a pöttyöktől, a rózsaszín kanapétól és a mentazöld faltól sem.

This month's #OhJoyColorAdventures is all about green and blue! Here's a living room in two shades I love so very much! (* more on the blog today)

Una publicación compartida de Joy Cho / Oh Joy! (@ohjoy) el

@Eleni

Reméljük, hogy a felhozatal láttán nem keseredtek el azok, akik szerint inkább a letisztultságnak és a minimalizmusnak kell dominálnia a lakásban. Szerencsére ebben a témában is van bőven inspiráció az Instagramon, egyik kedvencünk az építészként és lakberendezőként dolgozó Eleni, akitől a MyParadissi.com weboldala alapján jól láthatóan távol állnak az olyan kacér színek, mint a rózsaszín, a zöld, vagy a lila. Szemrevaló nappalikat, konyhákat, hálókat és gyerekszobákat találsz a @bestofinterior Insta-oldalán is!

Oszd meg másokkal is!
Mustra