Ezt tudják az olasz pasik

Az olaszok világhírű szeretők, ezt mindenki tudja, egyszerűen megőrülnek tőlük a nők – legalábbis ez él mindenkinek a fejében. Marcello Mastroiannitól Eros Ramazzottiig számos olasz férfit fel lehetne sorolni, akik megérnek némi ajtócsapkodást, de az átlag olasz férfiak is képesek jelentősen növelni a vérnyomást. Vajon mit tudnak az olaszok, amitől elájul a másik nem? 

Linda Evangelista az olajmágnás Ugo Brachetti Perettiért őrült meg, Heidi Klum a Renault Forma 1-es csapatának korábbi vezetője, Flavio Briatore mellett tette le a voksát, ahogy Naomi Campbell is, aki később Matteo Marzotto divatmogult is megkörnyékezte. Leszögezhetjük, ha a világ legszebb női is a karjukba dőlnek, az olasz pasik igazán tudhatnak valamit – és nem, nem a szexről lesz szó. 

Az olasz pasi arcán ott az élettörténetük

Az olasz férfiakon pontosan látszik, hogy min mentek keresztül. Akár fiatalok, akár idősebbek, az arcuk és a testük nyíltan mesél arról, min mentek keresztül, és minden nő azt hiszi, csak ő tudja elolvasni, micsoda drámákon verekedték át magukat a férfiak, mire eljutottak a nőig – azaz hozzánk. 

shutterstock 486364180

Az olasz férfi számára a flörtölés életforma

Kinek nincs olyan élménye, hogy egy olasz bókol neki? Casanovából kiindulva az olasz srácok pontosan tudják, hogy mit és mikor kell mondani, és azt is, hogyan. A Zoomata olasz oldal felmérésében 1000 olasz férfi 68 százaléka nyilatkozott úgy, hogy azért visz a strandra könyvet, hogy elbűvölje a nőket. Ezen férfiak 80 százaléka ráadásul a Bibliát, és Dante Isteni színjátékát vitte a strandra – valljuk be, egyik sem könnyű olvasmány, de ezek szerint célravezető.

Az olaszok családszeretőek

Nincs min ezen sokat ragozni, a nők oda vannak azokért a férfiakért, akiken azt érzik, megfelelő apák lehetnének, és képesek gondoskodni róluk és a családjukról. Az olaszok anyjukhoz fűződő szoros kapcsolatuk közismert, és az is, hogy a család nagyon fontos szerepet tölt be az életükben. A XXI. században is fontos számukra a vérségi kötelék, szívesen töltik idejüket a családjukkal, boldogan ülnek a családi asztal körül, és bármit megtesznek a rokonaikért. 

Az olasz férfiak felejthetetlen szeretők

Ki tudja, mitől válnak annyira különlegessé az olasz férfiak, mindenesetre a Szexuális betegségekkel foglalkozó nemzetközi társaság felmérése szerint az olasz férfiak 12 százaléka szenved erekciós zavartól, míg ez a szám a briteknél 35, és a szintén jó szeretőknek tartott franciáknál 42 százalék. Ugyan ennek oka az is lehet, hogy az olaszok nem szívesen vallják be a nehézségeiket az orvosuknak sem. Az olaszok ráadásul imádják a női testet, és odafigyelnek a részletekre. Boldogan simogatják a nő arcát, a hajukat az ujjukra csavarják, és mindent megtesznek a kinézett nőért. 

Az olasz férfiak szeretik a nőket - mindegy, hogy milyen az alkata, hány éves 

Az olaszok erős akaratúak, és mindig igyekeznek megszerezni, amit akarnak. Bár némileg közhelyesen hangzik, és nyilván nem lehet alkalmazni egy egész nemzetre, az bizonyos, hogy úgy tudják dicsérni a nőt, ahogy senki más. Ha egy férfi először találkozik egy nővel, azonnal felfedezi a legvonzóbb értékeit, és ezt dicséri is, amitől a nő igazán különlegesnek érzi magát. Egy olasz férfi azért kapja meg a nőt, akit kinézett magának, mert eléri, hogy a nő is szeresse magát. A titok mindössze ennyi! 

shutterstock 257400703

+1 Az olasz pasik jól öltöznek! 

A legmenőbb divattervezők olaszok, de ez nem magyarázat arra, miért öltöznek úgy az olasz férfiak, hogy legszívesebben azonnal a lábuk elé vetnénk magunkat. Pedig alapvetően nem csinálnak túl sokat, csak stílusosan öltözködnek. A cipőjükre sokat áldoznak, és tisztán tartják, a zakójuk főlé dobnak egy sálat, mindig látványos kiegészítőt viselnek,és sosem látni őket napszemüveg nélkül. Összehangolják a színeiket, gyakran monokróm darabokat viselnek, és mindig rendezett a frizurájuk. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra