Benedict Cumberbatch-t is nyalogathatja húsvétkor

Mashable oldalán futottunk bele a hírbe, miszerint csokoládényúl készült az angol színész, Benedict Cumberbatch arcmásából. Az édességet a csokiművész Jen Lindsey-Clark alkotta meg és Cumberbunny, azaz Cumbernyuszi névre keresztelte. A csokornyakkendős nassolni való ára elég borsos: 70 euróba, azaz majdnem 22 ezer forintba kerül, de legalább belga csokoládéból készül. Egyébként 40 dekát nyom és kérhető tej- illetve étcsokis változatban is.

clk
Fotó: http://www.chocolatician.com/

„Úgy terveztem, hogy küldök egyet az anyukájának is belőle. Azért nem személyesen neki, mert hátha furának találja, hogy a saját arcát egye meg" - mondta Lindsey Clark. Bár az édesség hat hónapig áll el, valószínűleg senki nem vár addig azzal, hogy megegye. Ha viszont mégsem fogyna el a polcokról, a jól bevett szokás szerint még lehet belőle Cumbermikulás!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.