Pszichopata késes gyilkos nyúl és a csajozós csirke csoki az idei Húsvét legjobbja

Megnéztük, milyen csokoládékat szerezhet be idén a boltokból Húsvét alkalmából. Mindegy, hogy gyerekének adná ajándékba, vagy éppen a locsolkodókat várja kis figurákkal, a kínálat idén is hatalmas. Ne aggódjon, ha utolsó hétre hagyta a vásárlást, így is tud majd bőven miből válogatni. A klasszikus márkák csokinyuszijai és -tojásai mellett idén sikerült új trendeket megfigyelni.

 Egyre nagyobb a csoki szárnyasok térhódítása, csibék, csirkék mellett kiskacsák is megjelentek, de a bárányok, sőt a katicabogarak is hangsúlyosabban vannak jelen. A nyulak egyszer ijesztőbbek, máskor divatosan hipszterek napszemüveggel, csajozós dumával, vagy csak zsebre tett kézzel. A galériában megnézheti, miket találtunk a boltok polcain a klasszikus és túlságosan is kézenfekvő Kinder tojásokon kívül. És valódi újdonság azoknak, akik nem szeretik a csokoládét: nekik például ott az ehető műfű!! 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.