Karácsonyra rakjon össze nagyon menő, magyar cipőt

Már a fél világ lelkesedik Gulyás Sára különleges cipőiért, most pedig itt a special edition kollekció is. A Pikkpack cipők története a Kickstarteren kezdődött, ahol simán összejött a megvalósításhoz szükséges 3,5 millió forint, azóta pedig már a GQ magazin is bemutatta a magyar tervezésű DIY cipőt. 

Az ötlet lényege, hogy nem egy kész cipőt vásárol, hanem egy pakkot, amelyben mindent megtalál ahhoz, hogy összerakja a cipőt. A siker ráadásul garantált, hiszen a kialakításnak köszönhetően akár egy gyerek is képes összerakni magának a lábbelit. A siker azóta is töretlen, a cipőmárka és az újító ötlet annyira menő, hogy most a Supermundane tervezte közös kollekciót is be lehet szerezni. A cipők anyagának díszítését londoni székhelyű tervező, Rob Lowe álmodta meg, az egyediségét pedig az adja, hogy minden darabot külön nyomtatnak, így mindegyik egyedivé válik. A kollaboráció darabjai ugyanazon az elven működnek, mint az eredeti darabok, vagyis a vásárló nem cipőt kap, hanem egy pakkot, amiből cipőt lehet készíteni. 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.