Dizájnercuccok gazdag férfiaknak

Az esetek jelentős részében nehéz olyan ajándékot venni karácsonyra, aminek biztosan örül az illető. A milliomosok esetében ez egy fokkal könnyebb lehet, mert már attól boldog lesz az ajándékozott, ha a teljesen egyszerű fekete pulóverének nyakából egy Givenchy felirat néz vissza rá.

Ebből kiindulva megnéztük, milyen ruhákra és kiegészítőkre számíthatnak az igazán gazdag férfiak a fa alatt, ha igazán gazdag a párjuk/családjuk. A Net-A-Porter mintájára az erősebbik nemnek szánt dizájnerruhákat összegyűjtő Mr. Porter oldal kínálatából szemezgettünk és a négy főmenü (öltözet, cipők, kiegészítők, lifestyle) mindegyikéből a 3 legdrágább darabot választottuk úgy, hogy egy márka ne szerepeljen egy kategórián belül többször. Az eredeti árakat euróban adták meg, mi 300 forintos árfolyammal számoltunk.

Ruházat

1. Loro Piana kasmírdzseki – 2 962 500 Ft (9 875 euró)

Ez valószínűleg a mi szegénységi bizonyítványunk, de soha nem hallottunk még a márkáról. Lehet, hogy azért, mert forintban veszünk annyiért dzsekit, amennyiért ők euróban árulják?Mindenesetre az öltözék (Clothing) kategóriát a márka 4 kabátja vezeti.

2. Berluti kabát – 2 070 00 Ft (6 900 euró)

A Berluti márka neve már ismerősebben cseng, viszont még így is érthetetlen, hogy miért költi valaki egy autó árát egyetlen kabátra.

3. Lutwyche öltöny – 1 881 000 Ft (6 270 euró)

A dobogós a leginkább értelmezhetetlen: ez a háromrészes öltöny is közel kétmillióba kerül, viszont ennyiért is csak konfekcióméretekből választhatunk a honlapon. Ha lenne ennyi pénzünk, mi inkább varratnánk egyet, az biztos, hogy tökéletesen passzol.

Cipők

4. Berluti borjúbőr csizma – 570 000 Ft (1 900 euró)

A cipőket tekintve a Berluti lábbelik kerülnek a legtöbbe az oldalon. Bár félmilliót nem fizetnénk ezért a csizmáért, azért be kell vallanunk, hogy tényleg gyönyörű. A milliós kabátokhoz viszonyítva pedig még egész jó vételnek is tűnik.

5. George Cleverley cipő – 423 000 Ft (1 410 euró)

Mindössze kicsivel több mint 400 ezer forintot kell kifizetnie, ha élete párját/édesapját/fiútestvérét ezzel a félcipővel szeretné meglepni. A színéért mi egyébként annyira nem rajongunk, a márványos hatás pedig kifejezetten olcsó.

6. John Lobb csizma – 418 500 Ft (1 395 euró)

A kézzel készített hasított bőr csizma rendkívül kelendő (a 41-es méret például már készlethiányos), ha ilyet szeretne, ne habozzon sokáig!

01
reklámfotó

Kiegészítők/Lifestyle

1. Bremont óra – 5 022 000 Ft (16 740 euró)

Sejtettük, hogy egy óra lesz az első helyezett, de arról álmodni sem mertünk, hogy ötmilliót kell érte kifizetni. Pláne, hogy egy ezredennyibe kerülő is ugyanúgy mutatja az időt – csak azt, ugye, nem lehet villantani baráti körben.

2. Hasselblad fényképezőgép – 1 980 000 Ft (6 600 euró)

Ismerjük a márkát (és az árazását), ezért ezen különösebben nem lepődtünk meg.

3. Foundwell Vintage makett – 2 283 900 Ft (7 613 euró)

Gyerekként mi is sokszor vágytunk ilyen makettre, valószínűleg a szüleinknek nem lett volna őszinte a mosolya, ha ezt szúrjuk ki a katalógusból. Az alumíniumrepülőt egyébként sokkal inkább el tudjuk képzelni vezérigazgatók irodájában, mint egy gyerekszobában.

4. Santiago Gonzales hátitáska – 1 414 500 Ft (4 715 euró)

A hátizsákok most nagy népszerűségnek örvendenek, valószínűleg ezt a hullámot szeretné meglovagolni a tervező is, aki a krokodilbőrből készült darabért másfél milliót vár a jövőbeni tulajdonosától.

5. Foundwell Vintage mandzsettagomb – 2 169 600 Ft (7 232 euró)

18 karátos aranyból készült. Többet nem is tennénk hozzá.

6. The Elder Statesman – 2 034 00 Ft (6 780 euró)

Posztunk megírásának idejét háromszorosára nyújtotta az, hogy össze kellett szedni az állunkat a padlóról. A márka nem szégyenlős és ezért a kasmírtakaróért kétmillió forintot kér.

02
reklámfotó

Ön mit gondol a felfoghatatlanul drága ajándékokról?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra