Akciózzon karácsony előtt magyar divattervezőkkel

Bár már megszokhattuk, hogy szinte havonta szervez valamelyik honi divattervező valamilyen vásárt, a karácsony, az év vége azért kiemelt időszak. Van, aki ilyenkor külön kollekcióval is készül. A napokban el is kezdtek csordogálni a Facebookon az eseménymeghívók. Részletek a hajtás után. 

December ötödikén és hatodikán a USE Unused rendez anyagvásárt és kiárusítást a bemutatótermükben (1052 Budapest, Sas utca 15. 2. emelet). Ennek keretében  a korábbi kollekciók anyagaiból és az előző Temporary kollekciókból válogathatnak az érdeklődők kedvezményes áron mindkét napon délelőtt tíz és este hat között. 

03-use temporary-130530-IMG 8416
A tavaszi Temporary kollekcióval is biztosan találkozhat majd, válogasson!

Ezen a hétvégén tartja karácsonyi vásárát az Artista is saját showroomjukban (1088 Budapest, Puskin utca 19. II/5) Ők december hatodikán és hetedikén 11 és 17 óra között várnak mindenkit, aki szívesen vásárolna a idei kollekcióból 20% kedvezménnyel. A régebbi darabokat 30-50% -kal olcsóbban lehet majd megkaparintani, a táskákra pedig 10% árengedményt adnak. Ja, tea és süti is lesz. 

18-gombold ujra-visegrad-130622-IMG 1688
Artista: a zsákruha még mindig menő

A Manier bemutatótermében is kedvezményekkel találkozhat, aki betér december harmincadikáig. Az új kollekció darabjai 30 százalékkal, a korábbi kreációkat pedig 50 százalékkal olcsóbban lehet megvásárolni. A Hajós utca 12. szám alatt megtalálható bemutatóterem hétfőtől szombatig 11 és 19 óra között tart nyitva. 

20-manier-131015-IMG 3773
Ilyen a Manier őszi/téli kollekciója!

És ez nem minden, Tomcsányi Dóri őszi és téli kollekciójának darabjaihoz is kedvezményesen lehet hozzájutni a TheGardenStudionál.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.