ZÖLD

Tekernek, dolgoznak és élvezik

2009. október 4., vasárnap 11:12

bringa-fokusz-kicsiÖltönyös-szoknyás bringások lepték el az országot - eddig húszmillió forintot spóroltak, és két hét alatt egymillió kilométert tekertek.

cikk-tipus-altalanos

bringa-fokuszKét hete zajlik a Biciklivel a Munkába (BaM) őszi kampánya. A szeptember közepétől október közepéig tartó akció félidejénél egymillió kilométer fölött mutat már a csatlakozott bringások össz-számlálója.

Közel tizenkétezren vállalták, hogy az egy hónap során legalább hétszer bringával mennek a munkahelyükre. Ezzel eddig - az MTI jelentése szerint - több mint húsz millió forint benzinpénzt spóroltak és 180 tonna szén-dioxid kibocsátásától kímélték meg a légkört.

Az elegancia szintén nem kérdés, több mint 4 ezer szoknyás, illetve öltönyös tekerést regisztráltak a résztvevők. Vonattal és bringával pedig legalább 500-szor mentet munkába szeptember 16-a óta. Több mint 7 ezer új kerekes csatlakozottk május óta, vagyis a résztvevők élvezik az akciót.

 

További információk: Bringázz a Munkába

 

 

cikk-tipus-linkek

Biciklik zárták körül a városházát, sőt, a levegőbe is felemelkedtek, mégis kénytelenek vagyunk megállapítani, hogy a kritikus tömeg még nincs meg és a morál továbbra is sántít. | A kritikus és a tömeg – Critical Mass 2009

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta