ZÖLD RÖVIDHÍR

5 kütyü zöld csajoknak a retikülből

2011. május 12., csütörtök 10:40

Sokan úgy hiszik, hogy a különféle elektrotechnikai kütyük kizárólag a férfiszívet dobogtatják meg, pedig az eszközök felvásárlóinak negyven százaléka nő, a piacon számtalan, a női kistáskába illő eszköz létezik.

A PEG-et (Personal Energy Generator) kimondottan a retikülre szabták, a kütyü segítségével nincs szükség töltőre, hálózati elektromosságra, az eszköz a mozgás által keletkező energiát alakítja át elektromos energiává.

Bár nem kütyü, csak kiegészítő, de a könyvbe bújtatott iPad tartó is jól megfér a kistáskában. A BOOK előnye, hogy a zsebtolvajokat is megtéveszti, kicsi a valószínűsége annak, hogy egy könyvre fájna a foguk. A kiegészítő száz százalékban zöld, lenből készült.

Nemcsak a kézitáskába illő eszközök, de maga a kézitáska is lehet zöld. A Noon szolártáska az egyik legdivatosabb, ami nemcsak az napenergiát gyűjti be, amivel aztán az elektromos eszközöket lehet tölteni, de kémiai anyagoktól mentes bőrből készült.

Egy további hasznos és nagyon zöld eszköz a a lebomló pendrive. Az ATP EarthDrive a világ első olyan adathordozója, ami lebomló anyagokból készült.

A Citizen Corso karórája teljesen zöld, a fény energiája működteti, soha sem kell benne elemet cserélni, a szép kiviteli munkának köszönhetően pedig a nemesacél szerkezet olyan, akár egy ékszer.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta