#VILÁGOM

Vigyázat, kontrolfreak anya a színpadon!

2017. február 9., csütörtök 12:28

Az Anton Lachky Company: Mellékhatások (Side Effects) című vendégjátéka február 9-10-én látható a Trafóban, a 200% tánc sorozatukban. Az előadás egy olyan nő burjánzó képzeletébe vezet be, aki uralkodni akar férfiakon és nőkön, de saját ösztönei felett elveszíti hatalmát. "Lényegében egy kontrollmániás, egoista nőről (Patricia Rotondaro) és mondjuk úgy, a családjáról szól a történet, valamint arról, hogy ebben a viszonyrendszerben a gyerekek teljesen alá vannak rendelve anyjuk akaratának" – mondta el a Libariusnak Varga Csaba, az előadás táncosa, aki ismerős lehet Hiroaki Umeda, Mészáros Máté, vagy Fülöp László koreográfiáiból is. 

SIDE EFFECTS trailer from bram smeyers on Vimeo.

A történetben az anya három gyermekét terelgeti a maga módján, akik így vagy úgy, de kénytelenek engedelmeskedni neki. A profi táncosok mellett egy rendkívül szellemes történet kerekedik ki a próbálkozásokból.

Ha valaki még ennek ellenére is kételkedne benne, hogy izgalmas témákat vet fel program, annak szólunk, hogy "az elállatiasodás, függőségbe forduló imádat, szexualitás és megszállottság jellemzik a színpadi eseményeket" - írja róla a Színház.hu.

Anton Lachky szlovák koreográfus korábban olyan ikonokkal dolgozott együtt, mint például Akram Khan, de vendégkoreográfusként darabokat készített a Göteborg Ballet-nek, az Iceland Dance Companynek, vagy a Helsinki City Theaternek is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta