#VILÁGOM

Rászorulók fényképeit restaurálja ingyen egy magyar fotós

2017. január 17., kedd 16:28

Mindenki úgy jótékonykodjon, ahogyan tud – ezt szem előtt tartva a fénytképező Tumblr tulajdonosa, egy fotós is abban segít, amiben a legjobb: azt ajánlotta fel, hogy szívesen restaurálná rászorulók régi, papíralapú fotóit.

shutterstock 462733915

Mint a szívmelengető felajánlásban leírja, "Sok utcán élő/idős/állami gondozott/szegénységben élő embernek néhány fotó jelenti az egyetlen pozitív/boldog emléket", mert „egy stabil fókuszpont, ami melegséget ad akkor is, amikor körülöttük minden rosszra fordul.”

A fénytképező Tumblr blog szerzője ezért döntött úgy, hogy várja mindazok jelentkezését, akik megmentenék megrongálódott fotóikat, de erre nem tudnak erre pénzt áldozni. "Ha van ismerősöd, gondozottad, szomszédod, rokonod, aki nem engedheti meg magának, hogy archiválja/helyreállítsa a megrongálódott fotóját, én szívesen segítek" - írja posztjában. Jelentkezni a Tumblr oldalán keresztül, üzenetben lehet.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta