#VILÁGOM

Donald kacsa 81 évesen is tartja magát

2015. november 29., vasárnap 14:39

Andrej Tarusov orosz grafikusnak jutott eszébe az ötlet, hogy utánaszámoljon kedvenc képregény- és rajzfilmfiguráink valós korának, majd könyörtelenül le is rajzolja őket úgy, mintha rajtuk is fogna az idő. Igaza van, mert micsoda disznóság például, hogy Roger nyúl Jessicája soha nem öregszik meg!

Mondjuk őt pont nem ábrázolta eredeti életkorában a grafikus, viszont Minnie egeret annál inkább, és ahogy elnézzük, ő sem kerülhette el az öregedő filmsztárok plasztikai melléfogásait. És azt gondolta volna, hogy a Kengyelfutó Gyalogkakukk már 66 éves? Pedig így van, és Tarusov rajza szerint a Prérifarkasával együtt, békében öregedett meg, ahogy Tom és Jerry sem kergeti már egymást olyan önfeledten a maguk 65 életévével. 

A Kaliforniában letelepedett művész messzebbre ment, és egész életpályát vázolt fel kedvenceinknek, eszerint például Daisy elhagyja Donaldot a szerencsejáték miatt, Goofy pedig utcára kerül biztosítás híján. És az ő magánnyugíjpénztári befizetésüket még le se nyúlták.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta