#VILÁGOM

Megnyugodhat, most már tud emojik útján is szexelni!

2015. október 15., csütörtök 11:08

Bár a telefonokon használt hangulatjelző ábráknál, azaz emojiknál már arra is gondoltak, hogy eltérő bőrszínű arcokat vezessenek be, egy dologra azonban hiába vártak eddig a felhasználók: hogy erotikus üzeneteikben ne kelljen a péniszt mondjuk a banánnal vagy padlizsánnal helyettesíteni (utóbbit emiatt például az Instagramon nem is lehet használni címkeként a képek alatt). Ráadásul a puncinak és a hüvelynek nem is volt rendes megfelelője - egészen mostanáig! A DazedDigitalon futottunk bele a Flirtmoji nevű projektbe, amelynek keretében rengeteg különböző alakú, formájú és színű női nemi szerv emojit alkottak meg. Meg mindent, ami csak a jó szexhez kellhet.

A lépés azért sem meglepő, mert ugyancsak ők nemrég már műpéniszeket ábrázoló karakterekkel is előálltak, hogy bőven legyen mit küldenie partnerének annak, akinek éppen sextinghez (erotikus tartalmú üzenetváltás) támad kedve. A mostani készletbe kerültek európai, kreol és fekete bőrtónusú vaginák is, mindenféle szőrzetvariációkkal, de az elrugaszkodott fantáziájúaknak is akad kék, zöld, vagy akár foszforeszkáló is.

Fotó: Flirtmoji.co

A tervezők szerint a cél egyébként az volt, hogy a felhasználók végre szabadon kifejezhessék a szexuális vágyaikat, legyenek azok bármilyen irányultságúak és bármilyen segédeszközt igénylők. Persze az is élhet vele, aki nem szexchatre használná őket: röviden és tömören megüzenheti például a barátnőinek, ha azért nem tudja felvenni a telefont, mert intim gyantázáson van. Ide kattintson, ha használná!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta