#VILÁGOM

Idén se tudja tévézéssel le a szilvesztert

2014. december 30., kedd 15:23

Ejnye, hát már nem megint otthon maradt szilveszter este? Ismét eltelt egy év, és ön tesz rá magasról? Aludni a sok petárdától meg ordító részegtől úgyse tud, várja hát Áder János éjféli beszédét, mint Vida Ildikó a tolmácsot? Addig is el kell teljen valahogy az idő, és hogyan is telhetne el jobban, mint a ránk állandóan vágyakozva néző doboz ész nélküli bámulásával? 

El is mondjuk gyorsan, mit lehet nézni benne, hiszen az sokkal egyszerűbb, mint böngészni a tévéműsort, nem igaz? Na, akkor rögtön szólunk, hogy ha ön az alapcsatornákban bízik, akkor csalódni fog. Ha nagyon akarjuk megnézhetjük Bud Spencer egyik kevésbé klasszikusát, a Rabló-pandúrt az RTL Klubon déltől, és rögtön utána a már jobban sikerült Szuperzsarukat, és egy kicsit el tudunk mosolyogni annak hallatán is, hogy az M1 megadja nekünk este nyolctól az Induljon a bakterházat, sőt, még az éjféli Legényanya sem halva született ötlet a Dunán, de aztán ezzel be is fejeztük. Ennyi volt az év a nagyoknak, nem szeretnek már ők sem kitenni magukért az év utolsó napján. 

iduesuperpiedi

Tovább nézve az ajánlatokat megakadhat a szemünk az Üvegtigris-rajongóknak kedvező híren (állítólag egész sok ilyen van), hogy kicsit hülye sorrendben ugyan, de a FEM3 nevű csatorna leadja az összes részt az év utolsó napján (azt ugyan nem értjük, miért a harmadik résszel kezdik este negyed tíztől). Az HBO nyolc után kezdi a  Műkincsvadászok  című George Clooney filmet, amiről ugyan csupa rosszat mondanak, de ha még nem látta, adhat neki egy esélyt. Rögtön utána, 22.25-től lesz a Másnaposok 3 is, aminek szintén nincs túl jó híre, de ki ígérte, hogy jól fognak szórakozni, ha idén szilveszterkor a tévét választják?

Bezzeg az HBO Comedy-re lehet számítani, ott nagy csihipuhi lesz 22.35-től, amikor is Machete gyilkolni kezd. A Film+2 (komolyan nem tudtam, hogy van ilyen) a többi csatornához híven korán kezdi a napot, viszont ők az egyetlenek, akik gyermekkorom egyik kedvenc filmjével a Most kapd el Jack-kel kezdenek, aminek Robin Williams a főszereplője, és baseball-film, ha valaki esetleg nem tudná. Ugyanitt este nyolctól a Meseautót nézheti, az eredetit természetesen, és nem a béna remake-t.

Elvétve akadnak vicces filmek is, mint a Szőr Austin Powers a Filmmánián 20.25-től, vagy az Universal Chanelen ugyanebben az időben kezdődő Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson című nyilván borzasztóan mókás mozi az egész családnak. A Filmbox Extra úgy érezte, hogy az Alkonyadtól pirkadatigot lehet élvezni, és akkor simán át is mozizhatjuk magunkat 2015-be. Ez van, bízzunk benne, hogy nincsen olyan mondás, hogy az vagy, amit tévézel.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta