#VILÁGOM

A Ronda Műalkotások Múzeuma legalább őszinte

2014. május 22., csütörtök 08:42

A ronda műalkotások is szeretettel és lelkesedéssel készülnek, ezt tartja szem előtt a már 1994 óta létező Museum of Bad Art, ami kifejezetten az esztétikum nélkül létező műveknek ad menedéket. Szerencsére sokan éreznek bizarr vonzalmat a csúnya dolgok iránt, így a sok támogatónak köszönhetően a nagyközönség is szembesülhet az önjelölt zsenik legdurvább alkotásaival.

A MOBA három bostoni épülettel és egy weboldallal támogatja a csúnyaságot, és népszerűsíti a kiemelkedően rossz műalkotásokat. A kollekciót nem csak a múzeumokban, de vándorkiállításokon és speciális rendezvényeken is meg lehet csodálni, persze legegyszerűbb rákattintani a neten a nagyjából 600 alkotásra. Igaz egyszerre csak 50-70 darabot állítanak ki, és tesznek fel az oldra, így érdemes gyakran visszalátogatni.

Nézze meg galériánkat, mert a csúnya műveknek is van szívük. De legalábbis jót lehet rajtuk nevetni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta